Insula Iubirii se apropie de final. Când va fi difuzat ultimul episod al reality show-ului de la Antena 1

Ioana Nechifor 03.09.2019, 13:20
Insula Iubirii se apropie de final. Când va fi difuzat ultimul episod al reality show-ului de la Antena 1

Cel de-al cincilea sezon al reality show-ului Insula Iubirii se apropie de final. Telespectatorii Antenei 1 și fanii acestei producții vor putea afla în curând cum se încheie acest sezon și ce se va întâmpla cu concurenții care au venit să-și testeze relația în Thailanda. Când va fi difuzat ultimul episod al producției și ce surprize va aduce în fața publicului, în materialul următor!

Când va fi difuzat ultimul episod Insula Iubirii

Fanii reality show-ului Insula Iubirii mai au de așteptat foarte puțin până când vor afla cum se încheie sezonul cu numărul 5 al producției de la Antena 1.

În urma Bonfire-ului Giei și al lui Bogdan, difuzat duminică – 1 septembrie, concurenta a ales să se despartă de cel cu care a venit în Thailanda pentru a-și testa relația. Cei doi erau împreună de zece ani.

A fost o decizie grea, dar timpul petrecut pe Insula Iubirii i-au ajutat să se cunoască mai bine și să tragă o concluzie importantă în ceea ce privește viitorul relației lor.

„Nu îmi doresc să mai revin asupra deciziei. Nu o să fie ușor, după zece ani, am crescut parcă împreună. Este un pas pe care trebuie să îl fac acum, pentru că dacă nu îl fac, atunci s-ar putea să n-o mai fac niciodată”, a mărturisit Gia.

Cei doi concurenți au decis astfel să meargă pe drumuri separate, preferând ca ei să părăsească emisiunea separat.

Sezonul 5 al reality show-ului Insula Iubirii se încheie, duminică – 8 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Costaș și Geanina, în ultimul episod Insula Iubirii
Costaș și Geanina, în ultimul episod Insula Iubirii

Ce surprize aduce ultimul episod Insula Iubirii

La sfârșitul acestei săptămâni, telespectatorii pot urmări ultimul episod din sezonul 5 Insula Iubirii.

În ultima ediție, va avea loc Bonfire-ul dintre Costaș și Geanina.

Geanina își dorește să nu se mai lase manipulată de Costas și s-a dus hotărâtă la Bonfire, convinsă că își dorește să renunțe la bărbatul cu care are o relație de aproape doi ani, chiar dacă aceasta s-a apropiat de Andi și de George la Minitel.

Cum se va derula Bonfire-ul dintre Costas și Geanina, dar și cel al Teodorei cu Eusebiu, telespectatorii vor putea afla duminică, 8 septembrie, de la 20:00, în ultima ediţie Insula Iubirii, la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe