A părăsit Insula Iubirii! Mesajul pe care l-a transmis vedeta de la Antena 1 fanilor: „A fost o experiență grea”

Ioana Nechifor 20.08.2019, 10:56
A părăsit Insula Iubirii! Mesajul pe care l-a transmis vedeta de la Antena 1 fanilor: „A fost o experiență grea”

După patru ani petrecuți în echipa emisiunii Insula Iubirii, a luat decizia de a se retrage din producția care a făcut-o cunoscută. Anunțul a fost făcut de vedetă, pe o rețea de socializare, unde le-a mulțumit fanilor pentru tot sprijinul pe care ei i l-au oferit. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea.

Maria Ilioiu părăsește Insula Iubirii

Ispita Maria Ilioiu a luat decizia de a părăsi reality-show-ul de la Antena 1, Insula Iubirii, emisiunea tv care i-a adus notorietate. Aceasta și-a anunțat prietenii virtuali prin intermediul unei rețele de socializare.

Ea a profitat de acest prilej și le-a mulțumit tututor pentru sprijinul oferit. „Țin să vă spun că aici, se termină rolul meu de ispită la insula iubirii.

Mă bucur că am făcut parte din acest format timp de 4 ani de zile. A fost o experiență grea, ce a cerut multă răbdare, dar în mare, a fost foarte frumoasă…

O experiență unică, care mi-a schimbat mentalitatea și concepțiile…

Mulțumesc emisiunii, că am făcut parte din cel mai frumos proiect și nu în ultimul rând VOUĂ, pentru că m-ați iubit, apreciat și criticat. Vă mulțumesc pentru cuvintele voastre frumoase sau nu, eu am apreciat întotdeauna efortul…„, este mesajul pe care l-a transmis ispita Maria fanilor.

Ispită pe Insula Iubirii. Maria Ilioiu părăsește emisiunea, după 4 ani
Ispită pe Insula Iubirii

„Ai făcut ravagii în fiecare sezon”

Anunțul ei a atras numeroase reacții din partea internauților. Cei mai mulți dintre ei au felicitat-o pentru hotărârea luată.

„Cea mai frumoasă și periculoasă ispită! Te pup zăpăcito”.

„Esti prea piesă ca să fii acolo. O să ne fie dor să te vedem, dar …viață frumoasă!”

„Ai făcut ravagii în fiecare sezon. Bravo, Maria! Ești o femeie frumoasă și o femeie care știe cu siguranță ce vrea de la viata!”

„Îți doresc să fii fericită și poate nu se știe, te răzgândești!”, așa sună o parte din mesajele trimise de fani, în care i-au transmis gândurile lor bune.

Urmăriți Impact.ro și pe