Delia și Loredana, sărut pasional pe platourile de filmare de la iUmor. Momentul incendiar care i-a surprins pe toți

Iancu Andreea, Coteț Alexandru 12.05.2021, 15:12
Delia și Loredana, sărut pasional pe platourile de filmare de la iUmor. Momentul incendiar care i-a surprins pe toți

Nu încape îndoială că Delia Matache și Loredana Groza sunt unele dintre cele mai nonconformiste vedete de la noi, însă nimeni nu se aștepta ca între cele două artiste să apară un sărut pasional, chiar la filmările iUmor. Vedetele nu s-au sfiit de camerele de filmare și și-au dat frâu liber gesturilor, spre surprinderea tuturor. Momentul a fost unul incendiar și vine să contrazică zvonurile conform cărora între Delia și Loredana ar exista un soi de rivalitate.

Moment incredibil pe platourile de filmare. Delia și Loredana, sărut pasional la gala iUmor

În această seară, la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări momentul integral din cadrul galei iUmor, unde Delia și Loredana au renunțat la inhibiții și au dat frâu liber unui sărut pasional, chiar pe scenă. Cele două dive au luat parte la o ediție specială, în care jurații emisiunii ce aduce zâmbetul pe buzele românilor sunt premiați. Până la aflarea câștigătorului sezonului zece al show-ului, cei trei membrii din juriu: Delia, Mihai Bendeac și Cheloo sunt recompensați pentru prestația lor. Aceștia ar putea ridica trofeul pentru categorii precum ”Cea mai spectaculoasă jurizare”, ”Cele mai bune maniere”, ”Cel mai longeviv prezentator”, ”Cea mai rapidă ascensiune” sau ”Cea mai bună reacție”.

Printre cei care vor decerna premiile se numără și Loredana Groza, colega Deliei în juriul X Factor, despre care mulți au spus că se află într-o rivalitate cu artista de la iUmor. Momentul în care Loredana îi oferă Deliei trofeul câștigat a stârnit deja reacții în rândul telespectatorilor, care au putut urmări doar un mic fragment din ceea ce urmează să fie difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1. După ce Loredana a prezentat categoria a cărei câștigătoare a fost Delia, cele două dive s-au apropiat pe scenă și au creat un sărut pasional memorabil în istoria show-ului, care i-a surprins inclusiv pe Mihai Bendeac și Cheloo.

Sărut pasional între Delia și Loredana Groza, la filmările iUmor
Momentul inedit în care Delia și Loredana Groza se sărută

Ce spune Delia despre Loredana. „Nu am avut niciodată altă relație”

Despre fiecare dintre cele două vedete putem spune că sunt voci importante și adevărate talente ale showbiz-ului românesc, care reușesc să se reinventeze și să emane o energie bună. Totodată, sunt și unele dintre cele mai lipsite de inhibiții și nonconformiste apariții de la noi. În timp ce Loredana nu se sfiește să își dezvăluie formele voluptoase în ciuda vârstei din buletin, Delia a renunțat de câțiva ani să își afișeze trupul, de altfel extrem de senzual, preferând adesea ținute lejere, dar cu personalitate. Pentru că există unele asemănări între cele două artiste, mulți s-au grăbit să afirme că acestea ar fi rivale. După ce au luat parte împreună la filmările pentru sezonul 9 de X Factor, Delia a spus adevărul despre relația cu Loredana.

Am avut până acum aproximativ două săptămâni în care am filmat pentru audițiile X Factor sezonul 9, iar în acest timp ne-am văzut zi de zi și ne-am cunoscut mai bine, am schimbat idei, povești. Nu am avut niciodată altă relație în afara perioadei în care am lucrat împreună pentru o campanie, iar până când ne-am regăsit la X Factor ne-am intersectat doar înainte de concerte și ne-am salutat. Cred că motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie a fost pentru că nu am avut contextul, însă mereu ne-am apreciat și ne-am respectat ca artiști, mărturisea Delia în urmă cu un an pentru VIVA!.

Totodată, jurata iUmor a mărturisit că este o admiratoare a Loredanei, pe care o apreciază pentru faptul că a reușit constant să se reiventeze pentru a rezista pe piața muzicală din România.

Admir creativitatea ei și faptul că s-a reinventat în tot acest timp și a rezistat în această piață, fiind mereu actuală! Totodată, îmi place faptul că este un om și un artist cu identitate, nu merge cu valul și nu a făcut copromisuri, muzical vorbind, ci a făcut mereu doar ce i-a plăcut și a reprezentat-o, a mai explicat Delia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...