Inna și Deliric, mai îndrăgostiți ca niciodată. Poza care i-a înnebunit pe fani

Iancu Andreea 27.10.2020, 17:01
Inna și Deliric, mai îndrăgostiți ca niciodată. Poza care i-a înnebunit pe fani

Frumoasa artistă și rapper-ul Deliric formează un cuplu și nu se mai sfiesc să își arate dragostea în public. Iubitul Innei a postat de curând o imagine din vacanța petrecută în Dubai, iar fotografia a strâns o mulțime de aprecieri și comentarii. Poate și pentru că dezvăluie o parte extrem de fierbinte a trupului artistei.

Inna, apariție „hot” în vacanță

Jurata de la „Masked Singer” a împlinit de curând frumoasa vârstă de 34 de ani, prilej cu care a decis să petreacă o vacanță alături de Deliric, iubitul ei. Departe de vremea mohorâtă și rece din România, Inna și Deliric au plecat într-un sejur în Dubai. Aici, cei doi îndrăgostiți se bucură de soare și apa caldă a piscinei, în timp ce se distrează de minune.

După ce au confirmat încă din vară că formează un cuplu, cei doi artiști nu s-au mai sfiit să se afișeze împreună pe rețelele de socializare. Aceștia împărtășesc cu fanii o parte dintre momentele lor de intimitate. Păstrând totuși o oarecare discreție, Inna și Deliric au ales să posteze o imagine fierbinte, din vacanță.

Cel curajos a fost chiar Deliric. Rapperul a ales o fotografie extrem de haioasă, dar și foarte „hot”, având în vedere că iubita sa poate fi admirată în toată splendoarea. Cei doi îndrăgostiți par să se joace de-a rechinul și victima, în timp ce Deliric mușcă din posteriorul artistei. Imaginea, pe care rapperul a descris-o „Shark Attack 2. Catch the prey” a strâns mai bine de 33 de mii de aprecieri și multe comentarii haioase.

Inna și Deliric, fotografie inedită din vacanță foto - Instagram
Inna și Deliric, fotografie inedită din vacanță
foto – Instagram

Inna și Deliric nu-și mai ascund relația

După ce au apărut mai multe zvonuri că cei doi ar forma un cuplu, Inna și Deliric au recunoscut că sunt împreună. Iar asta se poate observa în urma postărilor urcate pe rețelele de socializare. Fie că au împărtășit într-un story plimbarea lor pe skateboard sau că au fost văzuți de papparazzi luând masa la o terasă, Inna și Deliric nu își mai ascund povestea de dragostea.

Deocamdată, cei doi se bucură de timpul petrecut împreună, iar frumoasa Inna pare să radieze de fericire. Deși nu se cunosc intențiile de viitor ale celor doi, Inna a mărturisit că a fost cerută la un moment dat în căsătorie. Totuși, ambii parteneri au decis că nu își mai doresc să își oficializeze relația, iar ulterior s-au despărțit.

”Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi.”, a declarat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...