Ingredientul secret pe care îl adaugă Carmen Brumă în omletă. Rețeta specială a vedetei

Ana-Maria Tudor 22.05.2023, 21:04
Ingredientul secret pe care îl adaugă Carmen Brumă în omletă. Rețeta specială a vedetei

Carmen Brumă a împărtășit cu fanii săi o rețetă inedită de omletă la cuptor, potrivită pentru dietă. Ea își dorește să promoveze un stil de viață echilibrat și oferă sfaturi și rețete practice prin intermediul rețelelor sociale.

Omletă la cuptor

Carmen Brumă pune accentul pe importanța unui stil de viață sănătos și oferă în mod constant sfaturi care ajută persoanele să gestioneze greutatea corporală. Ea își propune să sprijine și să îndrume oamenii în adoptarea unor obiceiuri alimentare mai sănătoase, iar noua ei postare a dezvăluit modul de preparare a omletei la cuptor, o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să mănânce sănătos. Rețeta poate fi pregătită pentru mai multe zile și poate fi depozitată la frigider.

„Aveți nevoie de dovlecei, cinci ouă, ceapă verde, roșii uscate, două-trei lingurițe de mălai și mie îmi place să pun și pudră de colagen.

Carmen a împărtășit pas cu pas cum se prepară această delicioasă rețetă. Aceasta amestecă toate ingredientele și le pune într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Tava este introdusă apoi în cuptor și se lasă pentru aproximativ 30-35 de minute. Pentru o notă de savoare, Brumă recomandă presărarea de semințe de floarea soarelui deasupra omletei înainte de a o introduce la cuptor.

Un alt aspect important al acestei rețete este faptul că omleta poate fi pregătită pentru mai multe zile și depozitată în frigider într-o caserolă de sticlă, lucru care facilitează gestionarea meselor și permite savurarea unei opțiuni sănătoase și sățioase în timpul dietei.

La ce trucuri să apelezi pentru o siluetă perfectă

 

Secretul lui Carmen Brumă pentru un corp de invidiat

Carmen Brumă, soția cunoscutului prezentator Mircea Badea, impresionează la vârsta de 46 de ani prin aspectul său fizic și dezvăluie secretul său pentru o formă de invidiat. Vedeta afirmă că aspectul său nu este întâmplător și că exercițiile fizice sunt o parte esențială a rutinei sale zilnice. Chiar dacă agenda sa este încărcată, Carmen Brumă nu evita niciodată să acorde timp exercițiilor fizice. Aceasta nu se limitează doar la sala de fitness, ci face mișcare chiar în propria locuință, timp de cel puțin 20 de minute.

„Dacă tu ai 20 de minute pe parcursul unei zile și nu pot să cred că, indiferent cât de ocupată ai fi, nu le ai. 20 de minute își găsește oricine. Una dintre caracteristicile programelor mele este asta: ele durează puțin. În 20 de minute lucrezi tot corpul, fără echipamente suplimentare, în confortul propriei case. Eu în zilele mele pline cu multe filmări, mă trezesc la 5 dimineața și fac antrenamentul lângă pat. Exact asta fac”, a spus Carmen Brumă, potrivit ego.

Urmăriți Impact.ro și pe