Ingredientul banal din bucătărie care îți schimbă viața în bine. Te scapă de toate necazurile

Ana-Maria Tudor 26.05.2023, 14:51
Ingredientul banal din bucătărie care îți schimbă viața în bine. Te scapă de toate necazurile

În trecut, oamenii foloseau sarea pentru a respinge și alunga spiritele rele. Era o credință că prin simpla amplasare a unei mici cantități de sare în fața ușii de la intrare, puteau preveni intrarea spiritelor rele în casă.

Sarea are mult mai multe proprietăți

Ce se intampla in corpul tau daca renunti complet la sare. Ce recomanda medicii
 

Sarea este un mineral cu proprietăți energetice considerate puternice în domeniul ezoteric. Ea combină puterea a două elemente: foc și apă, deoarece este extrasă prin procesul de evaporare. Deși este asociată cu ambele elemente, relația sa cu apă este mai strânsă, deoarece se dizolvă în aceasta. Această caracteristică face ca sarea să fie adesea folosită în practicile și ritualurile magice.

Sarea este recunoscută drept o sursă de energie vitală și se crede că are proprietăți protectoare împotriva negativității. În plus, acest mineral poate fi utilizat în mod sigur pentru a îmbunătăți într-adevăr toate aspectele vieții.

În ce domenii te poate ajuta sarea

Sarea poate fi folosită în practici de protecție împotriva dușmanilor. Dacă ai un dușman cu care trebuie să comunici frecvent, se spune că poți învinge influența lui negativă prin intermediul sării. În timpul unei conversații, se crede că poți atrage protecție prin a arunca un ușor praf de sare pe haina lui. Dacă dușmanul este la distanță și nu poți interacționa direct, se poate efectua un ritual simbolic. Desenează silueta lui pe o hârtie și presară sare peste ea. Apoi, suflă ușor peste hârtie și rostește cuvinte de îndepărtare, precum „Nu te apropia de mine, uită de mine!”.

Sarea poate atrage succesul în viață. Ritualul presupune luarea unei mici cantități de sare în mâna dreaptă și turnarea apei peste ea folosind mâna stângă. Scopul este de a dizolva complet sarea. Pe măsură ce sarea se dizolvă, se spune că trebuie să rostești cuvintele: „Așa cum sarea îmi este supusă, succesul îmi va fi supus!”. Apoi, este recomandat să te speli pe mâini pentru a finaliza ritualul.

Se spune că sarea poate fi folosită pentru atragerea bunăstării financiare în casă. Potrivit unei credințe, se recomandă să pui putină sare pe banii pe care îi câștigi pe parcursul unei luni. Procedura este simplă: după ce primești banii, așează-i pe o farfurie și presară putină sare deasupra lor. În plus, potrivit dcnews.ro, dacă banii îți intră pe card, poți așeza putină sare pe cardul bancar, spunând: „M-am îmbogățit! Am bani și așa va fi mereu!”.

Pentru armonie în casă, poți utiliza sarea ca un simbol al purificării și echilibrului. Plasarea unei solnițe plină până la refuz cu sare în locul unde obișnuiesc să apară adesea conflictele poate servi ca un simbol al intenției tale de a aduce liniște și pace în acea zonă a casei.

Înainte de a aborda un dialog despre promovare sau despre orice problemă importantă, ia puțină sare în mâna dreaptă și presară ingredientul în drum spre birou. În plus, aceasta va avea o putere mult mai mare dacă este ținută într-o solniță frumoasă, depozitată în acest mod sarea va fi mult mai eficientă.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe