Înfrângere la fotbal, umilință la civilizație. Cum arată băncile de rezerve ale României și Germaniei după 0-1 la under 20

Stan Filon 28.09.2022, 14:46
Înfrângere la fotbal, umilință la civilizație. Cum arată băncile de rezerve ale României și Germaniei după 0-1 la under 20

Naționala de fotbal sub 20 de ani a Germaniei a predat o adevărată lecție omoloagei din România, la ultimul meci care s-a disputat între cele două reprezentative. Lecția a fost predată în teren, unde nemții au câștigat cu 1-0, dar și în afara lui. Imaginile surprinse după meci spun totul și au fost făcute publice de Marcel Pușcaș, fost candidat la funcția de președinte al Federației Române de Fotbal.

Înfrângere la fotbal, umilință la civilizație

Așadar, fostul candidat la funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, Marcel Pușcaș, trage un semnal de alarmă, după ultimul meci disputat de naționala sub 20 de ani a României în compania reprezentativei Germaniei. Omul de fotbal a postat două fotografii care spun multe, nu doar despre fotbal, ci și despre mentalitate, pregătire, dar din păcate și despre dezordinea în gândire.

Din imaginile postate de Marcel Pușcaș se văd cele două bănci tehnice unde au stat antrenorii și rezervele celor două echipe. După terminarea partidei, nemții au lăsat banca de rezerve la fel cum au găsit-o, dacă nu cumva mai ordonată, pe când românii s-au ridicat și au plecat direct la vestiare, lăsând în urmă stive de sticle goale și ambalaje.

Infrangere la fotbal, umilinta la civilizatie
Infrangere la fotbal, umilinta la civilizatie

„Dezordinea din gândire, din teren, din pregătire”

„Așa arătau băncile tehnice ale Germaniei (sus) și României( jos) la finalul meciului naționalei U20 de la Arad. La mai toate jocurile disputate de români e la fel. Ține de educație și în special de pedagog. Poate spune și asta ceva despre dezordinea din gândire, din teren, din pregătire, din abordarea jocului și din atitudine. Chiar și din analizele de joc. Dacă nu iau măsuri antrenorii, e o problemă. Cu licența Pro cu tot. Poate ar trebui un curs intensiv pe care să-l predea Herr Stoichiță. Pe bancă sunt de obicei 6 adulți și 9 jucători. Poate că și de la acest mic- mare detaliu pornește performanța”, a scris Marcel Pușcaș.

Partida la care se referă fostul oficial FRF s-a jucat duminică, la Arad, și a fost pierdută de naționala U20 a României, scor cu 1-0. Selecționata Under 20 a României a disputat în luna septembrie două meciuri de pregătire, cu Cehia (22 septembrie – Chomutov) meci pierdut de români cu scorul de 2-1 și cel de duminică, cu Germania (26 septembrie – Arad).

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...