Incredibil! Care este cea mai scumpă Dacie vândută la ora actuală în România

Daria Petrescu 12.04.2021, 19:56
Incredibil! Care este cea mai scumpă Dacie vândută la ora actuală în România

Dacia este marca auto a României și cel mai mare producător de automobile. Din anul 1999, Dacia aparține grupului francez Renault. De-alungul anilor, mai multe modele Dacia au fost scoase pe piața din România, dar și din străinatate. Unii spun că prețul unei mașini dacia este destul de mare, ajung să depășească chiar o mașină străină mult mai bună, cu un designer mai atrăgător. Ei bine, în urmă cu aproape doi ani, un proprietar al unui dacii a cerut o sumă fabuloasă pe autoturismul său. Care este cea mai scumpă Dacie vândută la ora actuală în România.

Cea mai scumpă Dacie vândută în România

Actuala gamă Logan de pe piață are prețuri care pornesc de la 7600 de euro. Sunt voci care spun că mașina nu își justifică prețul. Însă, asta depimde de gusturile fiecăruia, atunci când vrea să își achiziționeze un autotorism.  Asta, dacă vrei un autoturism nou. Prețurile scad, în funcție de vechime sau de cât de bine întreținută este mașina, dacă o achiziționați second-hand. Deși pare greu de crezut că cineva ar putea da peste 10.000 de euro pe un Logan nou în varianta sedan, ei bine, există pasionați.

Foto: autovit
Foto: autovit

Mai mult, există oameni care cer o sumă uriașă pe un Logan “cu buletin”, plimbat serios pe șosele. Un bărbat a șocat în urmă cu aproape doi ani, atunci când a cerut pe mașina lui, veche din 2015, suma de 12.000 de euro. Anunțul a fost postat pe site-ul autovit.ro, unul dintre cele mai căutate și apreciate în domeniu.

Autovit este cea mai mare “piață” auto online din România. Găsești acolo de toate pentru toți. De la autoturisme de câteva sute de euro până la sute de mii de euro.

Astfel că, un bărbat din județul Vâlcea a șocat ăe toată lumea atunci când și-a scos Loganul la vânzare, pentru suma de 12.000 de euro. Mașina era veche din anul 2015.

Cu ce venea la pachet mașina de 12.000 de euro din 2015

„Are la bord aproape 84.000 de kilometri, un motor de 1,6 MPI și 90 de cai de putere. Lasă și dâră pe șosea..Are Euro 3…deci noxele sunt între “punctele forte”. Îți livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet Oricum, posesorul anunțului spunea că prețul e negociabil ”, a fost anunțul care a făcut senzație în mediul virtual la vremea respectivă. Mai exact, anunțul a fost dat în urmă cu aproape doi ani.

Istoria Dacia

– Între 1970-1980,  Dacia dezvoltă o întreagă gamă de modele care va cuprinde mai multe tipuri de vehicule de persoane şi utilitare.

– Automobile Dacia continuă autonom producţia de autoturisme derivate din gama Renault 12 şi după anul 1978.

– Anul 1995 este marcat de lansarea primului autoturism conceput 100% de inginerii români, Dacia Nova.

– Dacia devine o marcă a Grupului Renault în 1999

– În 2004 Dacia lansează sedanul de familie Logan, un simbol al reînnoirii mărcii. În anii ce urmează, succesul companiei este spectaculos și doboară toate recordurile de fabricație.

-mai departe, gama este extinsă cu modelul Logan MCV în 2006, Logan Van în 2007, Logan Pick-Up și Sandero în 2008 și Duster în 2010.

– Fabrica de la Pitești funcționează acum la capacitate maximă, în 2011

– Se deschide o nouă fabrică în Tanger (Maroc), în 2012

 

Urmăriți Impact.ro și pe