Informații de ultimă oră despre fetița de 12 ani, din Vâlcea, dată dispărută la 1 aprilie. Ce a declarat mama acesteia

Elena Avramescu 08.04.2021, 14:29
Informații de ultimă oră despre fetița de 12 ani, din Vâlcea, dată dispărută la 1 aprilie. Ce a declarat mama acesteia

Fetița de 12 ani,  dată dispărută la 1 aprilie. Părinții fetiței de 12 ani din Vâlcea au anunțat poliția la data de 1 aprilie, spunând că fiica lor a fugit de acasă, în cursul după-amiezii. Din primele informații, se pare că minora nu este la prima abatere de acest fel.

Fetița de 12 ani, dată dispărută la 1 aprilie

Veste bună în cele din urmă, după ce mama fetiței care a fugit de acasă din data de 1 aprilie, a anunţat Poliţia Vâlcea că aceasta s-a întors teafără și nevătămată la familia sa, în noaptea de 6 – 7 aprilie. În plus, nu există informaţii conform cărora ar fi fost victima unor infracţiuni.

Mai bine de 20 de ore, poliţiştii au umblat prin tot municipiul Râmnicu Vâlcea pentru a o găsi pe Bianca Maria Porumbiţă, fatăa de 12 ani dată dispărută de părinți. Căutările au început la scurt timp după ce părinţii acesteia au alertat autorităţile. Astfel că zeci de echipaje au străbătut oraşul pe jos, prin toate cartierele, zonele comerciale şi parcuri, deoarece existau indicii conform cărora minora nu a părăsit localitatea de domiciliu. Părinţii spus că fata n-au venit mai devreme la Poliţie pentru că au căutat-o şi ei în tot acest răstimp.

Poliţiştii vâlceni fac verificări pentru identificarea unei minore de 12 ani, care a plecat de la domiciliu la data de 1 aprilie a.c. şi nu a revenit până la acest moment. La data de 5 aprilie, poliţiştii au fost anunţaţi de o femeie din Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că, fiica sa, Porumbiţă Bianca – Maria, născută la data de 08.09.2008, domiciliată în Râmnicu Vâlcea, a plecat de acasă şi nu există date despre locul în care se află. Fata are 150 cm înălţime, 45 de kilograme, păr vopsit negru, la nivelul umerilor, tuns cu breton, ochi căprui, ten deschis, cicatrici pe faţă şi pe braţul stâng. Minora nu este la prima plecare de acest gen. Cei care au informaţii, sunt rugaţi să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Fetita de 12 ani, data disparuta la 1 aprilie
Politia Romana

S-a aflat că fetița provine dintr-o familie cu trei copii și deseori fuge de acasă, de mai mulţi ani, fără să aibă un motiv întemeiat, având o familie care nu a ridicat în niciun moment suspiciuni. Astfeș că și în decursul anului trecut a fugit de acasă. Apropiaţii spun că este mai nebunatică şi că, în ciuda insistenţelor părinţilor care recunosc că le-a scăpat de sub control, n-a mai vrut să se ducă la școală şi s-a împrietenit cu tot felul de persoane, învârtindu-se în anturaje extrem de dubioase, în pofida vârstei fragede.

În plus, asta nu e tot. Ca să se dea drept altcineva, fetița a început să se automutileze, iar părinţii cred că nu este exclus ca fata să fi încercat să consume droguri şi să aibă o viaţă sexuală intensă.