Incidentul care putea să strice sărbătoarea Argentinei. Ce s-a întâmplat cu Leo Messi în autocar

Beatrice Dumitru 20.12.2022, 14:07
Incidentul care putea să strice sărbătoarea Argentinei. Ce s-a întâmplat cu Leo Messi în autocar

Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar la loviturile de departajare, în fața Franței, iar starul Leo Messi și-a îndeplinit marele său vis, acela de a câștiga Cupa Mondială. După acest triumf s-a declanșat fiesta în Argentina, iar jucătorii au fost așteptați în țară ca niște eroi. Însă Messi și colegii săi au fost la un pas de tragedie, dar s-au ferit în ultima secundă.

Ce a pățit Leo Messi în timpul paradei la sosirea în Argentina

Naționala Argentinei a câștigat Campionatul Mondial de Fotbal după 36 de ani, iar jucătorii sud-americani au ajuns marți la ora două dimineața cu trofeul mult așteptat la Buenos Aires, unde au fost întâmpinați de zeci de mii de oameni. Jucătorii au fost preluați de la aeroport de un autocar descoperit, care i-a dus către hotel prin mulțimea de fani, însă totul ar fi putut avea un sfârșit tragic.

În timpul paradei cu autobuzul descoperit pentru a sărbători triumful din Qatar, Leo Messi, cel care purta trofeul, și alți patru colegi care stăteau în spatele autocarului au fost la un pas să cadă, după ce autocarul a trecut pe sub niște cabluri imense. Norocul lor a fost că mijlocașul Rodrigo de Paul a observat la timp cablurile și le-a strigat să se ferească.

Record de like-uri pentru a postare a lui Leo Messi

Petrecerea a continuat pe traseul de la aeroport, cu atacantul Lautaro Martinez cântând la o tobă gigantică, iar fanii au fluturat steagul Argentinei și i-au aplaudat pe jucători. Autoritățile din Buenos Aires au organizat un eveniment special pe aeroport, au pus covorul roșu și o formație locală a cântat, iar guvernul argentinian a decretat ziua de marți, 20 decembrie, zi liberă națională pentru ca fanii să poată sărbători pe străzi.

Am visat asta de atâtea ori, am dorit atât de mult încât nu-mi vine să cred…”, a scris Leo Messi pe rețelele de socializare, doborând recordul de like-uri pentru o postare a unui sportiv pe Instagram. În mai puţin de 24 de ore, peste 43 de milioane de oameni au dat like mesajului. Cupa Mondială era singurul trofeu care îi lipsea starului argentinian, pentru care turneul din Qatar a fost ultimul din cariera sa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...