Incident tragic în Hunedoara. O femeie și-a scăpat copilul pe geam de la etajul 4

Iancu Andreea 27.05.2022, 17:38
Incident tragic în Hunedoara. O femeie și-a scăpat copilul pe geam de la etajul 4

Un eveniment șocant a avut loc recent în Hunedoara, după ce o femeie și-a scăpat copilul pe geam. Micuțul a căzut în gol de la etajul 4 al clădirii situate în Orăștie. Din nefericire, acesta a sfârșit trafic în ciuda eforturilor făcute de echipajele de intervenție ajunse la fața locului.

O femeie din Hunedoara și-a scăpat copilul pe geam în mod accidental

Accidentul teribil s-a petrecut în județul Hunedoara, unde o femeie, în vârstă de 27 de ani, și-a scăpat copilul pe geam. Micuțul, de numai un an și zece luni, a sfârșit tragic după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din localitatea Orăștie. Totul s-a petrecut vineri, 27 mai, în zorii zilei. Deși un echipaj din cadrul Serviciului de urgență a ajuns la fața locului pentru a-i acorda minorului primul ajutor, acesta nu a mai putut fi salvat. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru micuț.

„La faţa locului a fost trimis un echipaj de Ambulanţă, care a găsit minorul în stop cardio respirator, cu multiple leziuni grave la nivelul capului. Au fost efectuate manevre de resuscitare, iar copilul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Orăştie, unde resuscitarea a mai continuat pentru încă aproximativ o oră. Din păcate, victima nu a supravieţuit”, a precizat dr. Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara.

O femeie și-a scăpat copilul pe geam de la etajul 4
Tot mai multe incidente similare au fost raportate în România

Accident similar și în Petroșani. Copilul a supraviețuit printr-o minune

Un incident asemănător a avut loc cu o zi în urmă, în Petroșani, unde un copil de numai un an și patru luni a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc, după ce s-a urcat pe un scaun situat în dreptul ferestrei. Micuțul fusese lăsat nesupravegheat de părinții săi. Copilul a ajuns în stare gravă la spital, fiind preluat de un echipaj SMURD care a sosit imediat la fața locului în urma apelului la numărul de urgență. Totuși, acesta a reușit să supraviețuiască, după ce căderea sa a fost atenuată de o copertină.

„La sosirea echipajului medical, micuţul avea semne vitale. A fost transportat la Unitatea de Primiri a Urgenţelor din Petroşani”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Minorul a ajuns să se urce singur la fereastra de unde apoi a căzut, după ce părinții săi l-au lăsat mai mult timp nesupravegheat. În urma incidentului, care din fericire nu s-a încheiat cu decesul victimei, părinții vor fi cercetați penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...