Petroșani: Un copil de un an a căzut de la etajul 4 al unui bloc. Părinţii micuțului se aflau în casă

Badea Violeta 26.05.2022, 15:48
Petroșani: Un copil de un an a căzut de la etajul 4 al unui bloc. Părinţii micuțului se aflau în casă

Incident șocant în Petroșani! Un copil în vârstă de un an și trei luni a căzut joi, 26 mai, de la etajul patru al unui bloc de locuințe. Din primele verificări, se pare că minorul se afla sub supravegherea părinților, însă, un moment de neatenție a fost de ajuns ca să se ajungă la așa ceva. În acest moment, copilul se află internat în spital în stare gravă.

Un copil se află în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Petroșani

Caz înfiorător în Petroșani, unde un copil, în vârstă de un an şi trei luni de zile, a căzut de la etajul patru al unui bloc. Potrivit primelor cercetări, este vorba despre un băieţel care a căzut în gol într-un moment de neatenție al părinților săi.

Din fericire, căderea copilului a fost atenuată de o copertină, iar la sosirea cadrelor medicale minorul încă prezenta semne vitale și a fost transportat la UPU Petroșani, de către echipajul SAJ.

Poliția Hunedoara a confirmat că este vorba de un băiețel, în vârstă de un an și trei luni, care se afla sub supravegherea celor doi părinți ai săi, dar, un mic moment de neatenție a fost suficient ca minorul să țâșnească spre fereastra deschisă.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate la fața locului. Până la stabilirea circumstanțelor, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un baietel de un an si trei luni a cazut de la etajul patru al unui bloc din Petrosani
Un baietel de un an si trei luni a cazut de la etajul patru al unui bloc din Petrosani

Copil accidentat grav și în București

Un incident uluitor a avut loc, zilele trecute, și în Capitală. Un copil, în vârstă de șase ani, aflat la cumpărături cu părinții săi, a profitat de neatenția acestora și a tras de un dulap, moment în care a fost foarte aproape de a fi strivit de către acesta.

În cele din urmă, minorul a ajuns la spital, cu un traumatism cranian. În momentul sosirii echipajului de poliție, familia acestuia se afla deja cu micuțul la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Oamenii legii efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...