Incident stupefiant într-un tramvai din București. O bucată de șină a pătruns prin podea și a rănit un călător

Nicu Stan, Anca Lupescu 25.06.2021, 15:30

Incident stupefiant într-un tramvai din București. O bucată de șină a pătruns prin podea și a rănit un călător. Amănuntele incidentului incredibil, în rândurile de mai jos.

Un bărbat a fost rănit în timp ce se afla într-un tramvai. Șina a intrat în tramvai și l-a rănit

Un incident parcă rupt din filmele de groază a avut loc într-un tramvai din București. O bucată de șină a pătruns prin podea și a rănit un călător.

Un bărbat a fost rănit, vineri la prânz, într-un tramvai ce circulă pe linia 19 din București. O bucată de șină desprinsă a intrat prin podeaua tramvaiului și l-a rănit la un picior. Călătorii care se aflau în tramvai i-au acordat bărbatului primul ajutor.

Sina de pe calea de rulare s-a rupt si a ajuns in interiorul tramvaiului
Sina de pe calea de rulare s-a rupt si a ajuns in interiorul tramvaiului

Bărbatul rănit are 54 de ani

Bărbatul rănit are 54 de ani. Acesta, în urma incidentului nefericit, a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni. De asemenea, întâmplarea s-a petrecut pe strada Nerva Traian, într-o stație.

O șină de la calea de rulare a tramvaiului s-a desprins, a intrat prin podeaua vagonului și i-a provocat călătorului răni la piciorul stâng. Circulația tramvaielor pe linia 19 a fos restricționată în urma incidentului.

STB a ajuns la fața locului

La fața locului au ajuns polițiști, precum și angajați de la STB, care desfășoară acum o anchetă.

”În jurul orei 13:05, pe Str. Nerva Traian, în zona stației Papazoglu, sens Complex Titan, un obiect metalic desprins din ansamblul căii de rulare a intrat prin podeaua unui tramvai din linia 19 și a accidentat un călător la picior. După finalizarea cercetărilor, echipele de intervenție STB SA vor acționa pentru remedierea defecțiunii, astfel încât tramvaiele din linia 19 să-și reia circulația”, a transmis Brîndușa Mariana Raeceanu, purtătorul de cuvânt al STB, potrivit libertatea.ro.

Tramvai deraiat în București

Nu este primul incident în care sunt implicate tramvaiele în Capitală. În urmă cu câteva zile, un tramvai care circula pe linia traseului 32 a deraiat de pe șine. Reprezentanții STB au anunțat că tramvaiul se afla în probe, astfel încât se deplasa fără călători, iar în incident nu au fost persoane rănite.

„Linia 32 – blocată pe Calea Rahovei, la staţia Petre Ispirescu, pe sensul spre Piaţa Unirii. Cauza: deraiere. Tramvaiele circulă pe traseu deviat”, anunța STB, pe pagina proprie de Twitter acum două zile, atunci când a avut loc incidentul.

Tramvaiele au fost deviate de pe linia lui 32

Circulația tramvaielor pe linia lui 32 a fost dată peste cap până când reprezentanții STB au remediat problema. Tramvaiele care circulau pe linia lui 32 au fost deviate.

Pentru preluarea călătorilor, s-a format o linie navetă de autobuze, care a funcţionat între Depoul Alexandria şi Piaţa George Coşbuc.

Urmăriți Impact.ro și pe