Andreea Marin şi-a ales deja favoritul de la Survivor România 2022. Cine este concurentul pe care îl susţine Zâna

Nicu Stan 16.01.2022, 16:06
Andreea Marin şi-a ales deja favoritul de la Survivor România 2022. Cine este concurentul pe care îl susţine Zâna

Andreea Marin şi-a ales deja favoritul de la Survivor România 2022. Cine este concurentul pe care îl susţine Zâna. Vedeta TV a făcut publică persoana pe care o admiră și cu care ține în noul sezon Survivor România, ce va fi difuzat de televiziunea PRO TV. Emisiunea concurs debutează astăzi, 16 ianuarie, începând cu orele 20:00.

Andreea Marin are un concurent favorit la Survivor România 2022. Pe cine susține Zâna

Andreea Marin și-a ales preferatul din concursul TV Survivor România, care va fi transmis de PRO TV începând de azi, 16 ianuarie 2022. Astfel, Andreea Marin a scris pe rețeaua socială cine este preferatul ei în noul sezon ale emisiunii concurs. Preferata Zânei Surprizelor este nimeni alta decât Roxana Ciuhulescu.

„Fără îndoială, îți trebuie un dram de nebunie să intri în competiția asta. Sunt curioasă să văd debutul de mâine seară. Te susțin Roxana Ciuhulescu”, a scris Andreea Marin pe Instagram, sâmbătă.

Roxana Ciuhulescu, concurenta preferata de la Survivor a Andreei Marin
Roxana Ciuhulescu, concurenta preferata de la Survivor a Andreei Marin

Prima emisiune debutează cu un traseu dificil

„Prima zi îi va pune față în față cu un traseu dificil, dar și cu o recompensă pe măsură. Cu lacrimi în ochi, cu speranța în suflet că vor aduce punct și cu o dorință incredibilă de reușită. Așa pornesc cei 24 în cea mai tare provocare a vieții lor.

Au visat să trăiască cea mai mare aventură a vieții lor, au muncit pentru a face față provocărilor competiției și au ajuns la cel mai puternic show din lume! Astăzi, de la ora 20:00, pe PRO TV, 24 de concurenți pornesc într-o luptă de durată, la capătul căreia se află premiul de 100.000 de euro și titlul de SURVIVOR! ”, transmite PRO TV.

Cine sunt cei Faimoșii și Războinicii

Cei 12 Faimoși care pornesc la drum sunt: Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia.

De partea cealaltă, cei 12 Războinici ai showului TV care sunt deciși să demonstreaze ceea ce pot sunt: Alexandra Duli, Alex Delea, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Angela Forero, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu și Ștefania Ștefan.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii

„În această seară, cei 24 de concurenți vor sărbători sosirea în Republica Dominicană, însă bucuria lor va fi oprită rapid de către Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii. Faimoși, Războinici, distracția s-a încheiat! Nu mai e timp pentru petrecere!. De la confort la căldura aridă de pe traseu. Așa vor resimți concurenții începutul competiției.

Când se difuzează Survivor România

Aventura se întoarce! Mai MARE, mai GREA, mai PUTERNICĂ! De trei ori pe săptămână: în fiecare duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30. Cine va reuși să câștige prima provocare din competiție? Cine se va întoarce pe insulă cu recompensa pusă la bătaie? Cine se va resimți după primele intrări pe traseu? Aflăm curând!”, mai informează PRO TV.

Nu în ultimul rând, imediat după finalul emisiunii concurs, în exclusivitate pe VOYO, Zanni, câștigătorul sezonului Survivor România, va prezenta emisiunea Survivor: Extrashow.

Urmăriți Impact.ro și pe