Încep să apară și alte victime ale abuzurilor de la ”Secția groazei”. ”15 polițiști m-au târât până acolo”

Nicu Stan 06.03.2021, 20:39
Încep să apară și alte victime ale abuzurilor de la ”Secția groazei”. ”15 polițiști m-au târât până acolo”

Încep să apară și alte victime ale abuzurilor de la ”Secția groazei”. Un tânăr a povestit coșmarul prin care a trecut și a fost cauzat de polițiștii secției 16 de Poliție din Capitală.

Încă un bărbat susține că a fost torturat de polițiștii Secției 16 de poliție. Sora lui ar fi primit același tratament din partea oamenilor legii

Încep să apară noi victime ale abuzurilor de la ”Secția groazei”, secția 16 de Poliție din Capitală. Episodul de groază de care a avut parte un alt tânăr maltratat de polițiștii aceleiași secții de Poliție a avut loc în anul 2019.

De asemenea, bărbatul spune că a depus încă de atunci plângere la parchetul Judecătoriei Sectorului 4, însă a primit abia luna aceasta citaţie să se prezinte la audieri ca și parte vătămată.

A mai fost descoperita o victima a politistilor de la Sectia 16
A mai fost descoperita o victima a politistilor de la Sectia 16

Coșmarul bărbatului a avut loc în 2019

Întâmplarea s-ar fi întâmplat în 2019, chiar pe o stradă lângă Secția 16. Victima parcase acolo pentru a intra într-un magazin alimentar. După ce a ieșit din magazin, bărbatul susține că ar fi fost întâmpinat de mai mulți polițiști.

Domnul Șeicaru a coborât dintr-o mașină și m-a luat la înjurături că de ce pun mașina așa, în halul ăsta, că cine sunt eu, că sunt smecher ?! Eu am rămas surprins să fiu așa abordat de o haină a statului, de un om al legii. Nici nu am avut timp de reacție. I-am spus: Vă rog frumos să vă adresați cum trebuie. Dânsul iar: Ce mă, ești smecher? Vorbești urât cu mine?. 

Bărbatul avea buletinul în buzunar

Având buletinul în buzunar, am încercat să mă legitimez corespunzător, dar m-au încătușat și m-au pus pe burta, pe mașină. L-am rugat frumos pe domnul Șeicaru să-mi bage mâna în buzunar, eu fiind încătușat, să ia buletinul să vadă despre ce e vorba, eu nefăcând nimic” a declarat victima.

Bărbatul susține că agenții de poliție nu au fost interesați să îl legitimeze și l-au dus la secție.

Bărbatul, târât în Secția de Poliție

Am fost târât până la Secția de Poliție 16. Vânzătoarea de la magazin a fost martoră la acest incident, a sunat acasă la sora mea și a anunțat-o să vină de urgență că sunt luat cu cătușe de agenții de poliție. 15 polițiști m-au adus în fața secției de poliție, târât”,  a mai adăugat victima polițiștilor de la Secția 16 de Poliție.

Sora venită să vadă ce se întâmplă cu fratele a fost și ea încătușată și ținută în secție timp de câteva ore.

Sora care venise să se intereseze de fratele ei, încătușată și batjocorită de polițiști

Sora mea a venit și a cerut explicații de ce și pentru ce am fost luat. Atât a apucat să spună, că în prima secundă domnul Șeicaru a dat ordine domnului Lupu Răzvan să o încătușeze fără drept de apel. Sora mea are 40 de kg, e o mână de om.

A luat-o în cătușe, ne-a târât pe amândoi până la etajul 1 și ne-au ținut patru ore si jumătate. Pe mine pe burtă, culcat și încătușat cu piciorul unui jandarm pe cap. Sora mea era și ea încătușată, cu domnul Șeicaru în stânga și domnul Lupu în dreapta, batjocorită și umilită în ultimul hal”, a mai spus bărbatul.

Urmăriți Impact.ro și pe