Incendiu violent izbucnit la o hală din Argeș. Ard mai multe containere în care se află diluanți

Ana Anitoiu 09.06.2022, 21:10
Incendiu violent izbucnit la o hală din Argeș. Ard mai multe containere în care se află diluanți

Un incendiu violent a izbucnit, joi seară, la o hală din localitatea Bradu, județul Argeș. Ard mai multe containere în care se află diluanți. Deocamdată, autoritățile care au intervenit la fața locului nu au anunțat victime.

Incendiu puternic în Argeș

Mai exact, incendiul a izbucnit într-o hală aflată pe drumul 23, în spatele Metro Pitești. Pompierii intervin cu șapte autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Containerele cu diluanți sunt depozitați pe o suprafață de aproximativ 5.000 de metri pătrați. Populația din zonă va primi un mesaj de avertizare RO ALERT. În zona în care se manifestă flăcările nu există hidranți și se acționează pentru protejarea mai multor hale aflate în apropiere.

Incendiu violent izbucnit la o hala din Arges
Incendiu violent la o hala din Arges

Un alt incendiu, izbucnit la o hală

Acest incendiu a izbucnit după ce un altul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, la o hală de producţie a mobilei şi la o clădire de birouri din localitatea Mâneciu Ungureni, din judeţul Prahova. Flăcările au cuprins o suprafaţă ce a fost estimată la aproximativ 5000 de metri pătrați.

La locul incendiului au fost trimise mai multe autospeciale de lucru cu apă şi spumă, precum şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au reușit să îl localizeze în jurul orei 03:20. Intervenţia a fost dificilă din cauza cantităţii mari de materiale combustibile: vopseluri, diluanţi, lemn, bureţi și utilaje.

Un incendiu asemănător a izbucnit, în urmă cu două săptămâni, la o hală de construcții din Timișoara. Atunci, pompierii au făcut eforturi ca să reușească stingă flăcările din cadrul spațiului dedicat depozitării materialelor de construcții. Un fum gros s-a observat de la distanță.

Pentru lichidarea acestui incendiu, ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați, au acționat nouă autospeciale de stingere, două pentru salvare de la înălțime și o autocisternă cu 30.000 litri apă.

Urmăriți Impact.ro și pe