Incendiu de proporţii la o hală de construcţii din Timișoara. Pompierii se luptă cu flăcările

Iancu Andreea 22.05.2022, 18:43

Un incendiu puternic a fost raportat în această după amiază, începând cu orele 15:30, la o hală de construcții din Timișoara. Pompierii încearcă să stingă flăcările din cadrul spațiului dedicat depozitării materialelor de construcții. Un fum gros se observă de la distanță, în timp ce echipajele acționează pentru a opri focul.

Incendiu la o hală de construcții din Timișoara

Duminică, 22 mai 2022, în jurul orelor 15:30, a izbucnit un incendiu la o hală de construcții din Calea Dorobanților din Timișoara. Flăcările au fost raportate la un depozit unde se regăseau mai  multe utilaje date spre închiriere. Deocamdată, nu se cunoaște de la ce anume a pornit incendiul. Mai multe echipaje de pompieri intervin la fața locului și încearcă să stingă flăcările.

Pentru stingerea focului au intervenit cu o autoscară de lucru la înălțime, 4 autospeciale de stingere, 1 autospecială de prima intervenție și 1 echipaj SMURD. Vorbim de 400 de mp de suprafață, incendiul manifestându-se cu o intensitate mare, astfel că fumul se putea observa de la distanță. A fost anunțată inclusiv la Garda de Mediu. Primele informații arată că nu sunt victime.

Incendiu la o hală de construcții din Timișoara
Incendiu la o hală de construcții din Timișoara

Pompierii acționează la fața locului

Nouă autospeciale de stingere, două pentru salvare de la înălțime și autocisterna cu 30.000 litri apă intervin la fața locului.

„Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 400 mp. În acest moment, incendiul este localizat și nu mai există posibilități de propagare la vecinătăți. Pompierii lucrează pentru lichidarea incendiului. Din fericire, până in acest moment nu s-au înregistrat victime”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Echipele de intervenții acționează la fața locului pentru stingerea flăcărilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...