Incendiu puternic în Oradea. Patru autospeciale, deplasate pentru stingere

Stan Filon 13.05.2022, 12:17
Incendiu puternic în Oradea. Patru autospeciale, deplasate pentru stingere

Un incendiu foarte puternic a izbucnit, vineri dimineaţă, la un depozit din Oradea! Mai multe mașini de pompieri au intervenit la fața locului și salvatorii încearcă acum să stingă flăcările care măsoară câțiva metri. La fața locului s-au deplasat forţe de intervenţie din cadrul detaşamentelor de intervenţie 1 şi 2 din municipiu, informează Agerpres. Incendiul a izbucnit la depozitul unei firme de pe Calea Borşului.

Incendiu puternic în Oradea

„Sunt peste 20 de pompieri militari, cu patru autospeciale de stingere, una de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roşca.

„Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 4.000 mp cu degajări mari de fum. Pompierii intervin cu 7 autospeciale de stingere, 1 autospecială de intervenție la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD. La acest moment incendiul a fost localizat, fiind, astfel, eliminat pericolul extinderii flăcărilor la vecinătăți. Echipajele care intervin la fața locului au fost suplimentate cu alte 3 autospeciale de stingere”, mai spun autoritățile.

Incendiu puternic in Oradea
Incendiu puternic in Oradea

20 de pompieri încearcă să stingă flăcările

Potrivit primelor informaţii, focul ar fi izbucnit la un depozit al unei firme producătoare de ţevi. Potrivit reprezentanţilor ISU Bihor, incendiul se manifestă cu flăcări înalte, iar degajările de fum sunt foarte mari, putând fi văzute din mai multe zone ale municipiului Oradea. Încă nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului de proporții.

Vom reveni cu amănunte!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...