Încă doi concurenți sunt gata de eliminare la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i ierte

Ana Anitoiu, George Capoeanu 18.04.2021, 13:56
Încă doi concurenți sunt gata de eliminare la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i ierte

Încă doi concurenți sunt gata de eliminare la Survivor România. Prezentatorul emisiunii de la Kanal D, Dan Pavel, nu vrea să-i ierte și a făcut un anunț ce a șocat pe toată lumea, înainte de a spune că un nou concurent își face apariția în cadrul show-ului.

Tensiuni puternice la Survivor România

Ultima ediție a emisiunii ”Survivor România” a adus noi tensiuni în echipa Războinicilor, între Sindy și Maria, concurentele care au intrat recent în competiție. S-a ajuns la o ceartă în toată regula. Nici nu au apucat să se obișnuiască în Republica Dominicană că cele două își fac deja acuzații reciproc, în special după ce Maria ar fi încercat să facă o alianță cu unul dintre colegi.

În cealaltă echipă, cea a Faimoșilor, Irisha, la rândul ei concurentă nouă, pare că a intrat într-un conflict cu Sebastian Chitoșcă, care a dat cărțile pe față în privința ei. ”E clar că nu pot să o agreez, indiferent de numele ei! Eu sunt țăran de la Moldova și spun lucrurilor pe nume, poate să fie în fața mea și Britney Spears!”, a spus concurentul.

Inca doi concurenti sunt gata de eliminare la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea sa-i ierte
Survivor Romania

Doi concurenți, gata de eliminare la Survivor România

Totuși, aceste conflicte au fost puse în umbră de anunțul pe care l-a făcut prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, la cel mai recent Consiliu. Dan Pavel a spus că doi concurenți riscă să primească penalizări dure sau chiar să fie eliminați, pentru că ar fi încălcat regulile competiției. Detaliile vor fi date în următoarea ediție a show-ului, duminică, 18 aprilie, la Kanal D.

Între cei care ar putea părăsi competiția se numără Albert Oprea. Motivul este acela că la ultimul joc echipa Războinicilor a pierdut puncte importante, ceea ce a dus la o nominalizare. Până acum, el a fost favoritul publicului de cel puțin șase ori, dar se pare că duritatea acestui concurs l-a ajuns din urmă. A clacat și a pierdut imunitatea. Fără să își caute scuze, el a spus doar atât: ”N-am putut, nu m-am concentrat la final. Din trei intrări nu am putut să aduc niciun punct și îmi pare rău. Sunt foarte dezamăgit. Nu știu ce a fost cu mine și nu știu ce s-a întâmplat azi”.

Cătălin Moroșanu, despre cine ar putea câștiga Survivor România

După ce a fost eliminat de la ”Survivor România” și a revenit acasă din Republica Dominicană, alături de adversara lui, Mellina, Cătălin Moroșanu a dezvăluit cine are cele mai mari șanse să câștige competiția de la Kanal D. Sportivul a numit nu unul, ci trei concurenți.

”Mă bucur să am ajuns pe pământ românesc. Mi-au lipsit mâncarea, suportul psihic, familia, fetița mea, prietenii și acum realizez că trebuie să le acord mai multă importanță, să îi iubesc mai mult. Am realizat că viața este foarte scurtă și trebuie să o trăim din plin. Elena Marin poate să ajungă în finală, are un potențial foarte mare. Și Cosmin și Zanni au potențial foarte mare, sunt mai mulți care ar putea să ajungă în finală și să facă o figură frumoasă”, a declarat Cătălin Moroșanu, de pe aeroportul Henri Coandă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI