Concurentul de la Survivor care câștigă cei mai puțini bani. E la ani lumină distanță față de manelistul Jador

Cristian Cojocaru, Mihai Ianoși 17.04.2021, 13:23
Concurentul de la Survivor care câștigă cei mai puțini bani. E la ani lumină distanță față de manelistul Jador

Aflat la cel de-al doilea sezon, show-ul de la Kanal D reușește să țină de fiecare dată telespectatorii cu sufletele la gură în fiecare competiție desfășurată. Deși lupta din Republica Dominicană este una aprigă, câștigurile sunt pe măsură. Nu pentru toată lumea însă, având în vedere că există și concurentul din cadrul Survivor care câștigă cel mai puțin.

Concurentul de la Survivor care câștigă cel mai puțin

Potrivit surselor publicației Click! concurentul care câștigă cel mai bine. Pe numele său real, Remus Ionuț Dumitrache, a reușit să se facă remarcat cu ajutorul emisiunii ”Puterea dragostei”. De acolo până la celebritate a fost doar un pas, urmând apoi să aibă propriul reality-show la Antena Stars, devenind cântăreț dar fiind și invitat la mai multe emisiuni televizate.

Jador a reușit să se facă plăcut foarte repede în cadrul echipei dar și să devină unul dintre favoriții oamenilor din spatele micilor ecrane.

“Mi-am dorit să intru în competiţia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă”, a declarat Jador.

Veniturile cântăreței Alexandra Stan nu sunt nici ele deloc neglijabile. Artista a negociat contractul, astfel că a reușit să obțină suma de 2.500 de euro pe săptămână. Printre concurenții Survivor și foști concurenți ai competiției, se numără Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță și Culiță Sterp care la rândul lor au primit sume cuprinse între 1.500 și 3.000 de euro pe săptămână.

Zannidache, concurentul cu 100 de tatuaje castiga cel mai putin in cadrul Survivor
Zannidache, concurentul cu 100 de tatuaje castiga cel mai putin in cadrul Survivor

Cât câștigă Zannidache

Solistul Zannidache este unul dintre protejații cântăreșului Alex Velea. La rândul lui, și-a negociat contractul însă remunerația obținută nu este așa de mare precum a celorlalți concurenți. Având însă în vedere că este la început de drum, banii obținuți pot reprezenta un start pentru tânărul de 23 de ani.

Concurentul cu 100 de tatuaje, a crescut la casa de copii. Pe numele său adevărat, Zannidache Edmond, sau cum îi spun prietenii și fanii, Zanni, este concurentul cel mai apreciat de către tineri, fiind lansat în generația tânără de artiști de către Alex Velea în cadrul proiectului ”Golden Boy Society”.

Zanni este de origine grec, iar povestea de viață a acestuia este una impresionantă. El a fost abandonat într-un orfelinat, iar viața lui a devenit o adevărată luptă de supraviețuire, având în vedere condițiile grele prin care a trebuit să crească. Totuși, visurile acestuia l-au propulsat înainte prin viață, iar cu multă muncă și ambiție, le-a transpus în realitate.

Urmăriți Impact.ro și pe