Cătălin Moroșanu a dat verdictul la întoarcerea în România. Cine are cele mai mari șanse să câștige Survivor 2021

Nicu Stan, George Capoeanu 17.04.2021, 21:20
Cătălin Moroșanu a dat verdictul la întoarcerea în România. Cine are cele mai mari șanse să câștige Survivor 2021

Cătălin Moroșanu a dat verdictul la întoarcerea în România. Cine are cele mai mari șanse să câștige Survivor 2021, citiți în articolul de mai jos.

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri despre cine ar putea câștiga concursul Survivor. ”Sunt mai mulți care au potențial, însă….”

Cătălin Moroșanu a dat verdictul după ce a revenit în România din Republica Dominicană. Fostul Faimos a dezvăluit cine are cele mai mari șanse să câștige Survivor 2021.

Mellina de la Războinici și Cătălin Moroșanu de la echipa Faimoșilor au revenit în România. Cei doi foști adversari de la Survior România au aterizat în urmă cu scurt timp pe aeroportul Henri Coandă, după ce au fost eliminați din competiția televizată de la Kanal D.

Mellina de la Razboinci a revenit in tara
Mellina de la Razboinci a revenit in tara

Cine a așteptat-o pe Mellina la aeroport

Mellina a fost așteptată de apropiați la aeroport, inclusiv de Musty și de Maria, foști concurenți de la Războinici, și a fost vizibil emoționată să se revadă cu toții după trei luni petrecute în jungla din Republica Dominicană.

Artista Mellina a fost nominalizată împreună cu Sorin și a fost eliminată din concursul TV în urmă cu circa o săptămână.

Mellina ar mai fi rezistat în Republica Dominicană

Deși spune că ar mai fi luptat pe traseele de la Survivor România, dacă ar fi rămas în concurs, Mellina s-a simțit ușurată să revină acasă.

”Am stat aproape patru luni în Republica Dominicană și nu mai aveam răbdare să ajung. A fost cea mai dură experiență din viața mea în care mi-am resetat niște convingeri. Ne-am dat seama cât de binecuvântați suntem și câte lucruri minunte avem, cum ar fi părinții, faptul că avem un acoperiș deasupra capului. Am trăit ca niște animale și a trebuit să supraviețuim. Cel mai greu a fost să nu știu nimic despre familie, dacă sunt bine.  Pentru mine călătoria se terminase și am luptat până la ultima celulă. Asta am fost eu. Mi-e greu să îmi dau cu părerea pe cine văd în finală. Lucrurile se pot schimba oricând, dar cel mai bun să câștige”, a declarat Mellina de la Războinici la revenirea în țară, potrivit wowbiz.ro.

Cătălin Moroșanu a fost antrenorul Faimoșilor

Cătălin Moroșanu a fost un adevărat antrenor pentru echipa Faimoșilor cât a fost în competiția Survivor România. Eliminarea lui Cătălin Moroșanu a venit ca un șoc pentru ambele echipe de la Survivor România, după o accidentare la genunchi. Cătălin Moroșanu a fost așteptat la aeroport de soție și de Bogdan Mocanu, bunul prieten al lui Jador. Revederea a fost una cu adevărat emoționantă.

”Mă simt foarte bine, am o primire extraordinară și nu mi-au spus nimic. Iubesc România din toată inima, să nu mai văd în viața mea nisip și palmieri. Numai la munte mă duc anul ăsta. A fost o experiență foarte grea, trebuia să fii puternic psihic și să reziști în camp. A fost una dintre cele mai grele experiente si sper să am ce să le povestesc celor din jur pentru că a fost o experientă plăcută , însă am avut si experinete neplăcute când trebuia să stăm în camp.

Cine are potențialul să câștige Survivor România

Sper să fi lăsat ceva acolo, să fi lăsat ceva în Survivor, pentru că am realizat că ne consumăm energia degeaba, că urâm degeaba, pentru ca atunci când ieșim de acolo suntem oameni normali. Mă bucur să am ajuns pe pământ românesc. Mi-au lipsit mâncarea, suportul psihic, familia, fetița mea, prietenii și acum realizez că trebuie să le acord mai multă importanță, să îi iubesc mai mult. Am realizat că viața este foarte scurtă și trebuie să o trăim din plin.

Elena Marin poate să ajungă în finală, are un potențial foarte mare. Și Cosmin și Zanni au potențial foarte mare, sunt mai mulți care ar putea să ajungă în finală și să facă o figură frumoasă”, a declarat Cătălin Moroșanu, de pe aeroportul Henri Coandă.

Urmăriți Impact.ro și pe