Primul mesaj al Vulpiței de la Acces Direct, după ce filmările pentru emisiunea Antenei 1 au fost oprite. Reacție surprinzătoare

Diana Dumitrache / 28.07.2020, 14:50

Filmările pentru Acces Direct au fost suspendate temporar. În urma apariţiei cazurilor infectate cu COVID-19, pentru a proteja sănătatea echipei şi a invitaţilor, show-ul va lua o pauză. Vulpiţa a transmis un mesaj surprinzător fanilor săi.

Reacţia Vulpiţei după ce filmările pentru Acces Direct cu fost suspendate

“Încă de săptămâna trecută, când au fost confirmate primele cazuri, echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 şi siguranța persoanelor”, a transmis Antena 1.

Desigur, fanii emisiunii au aşteptat cu nerăbdare reacţia Vulpiţei în legătură cu suspendarea fimarilor. Veronica Stegaru a transmis internauţilor un mesaj online după ce a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Se pare că femeia din Vaslui a tras o sperietură zdravănă şi a realizat cât de uşor se poate lua acest virus.

Primul mesaj al Vulpiței de la Acces Direct, după ce filmările pentru emisiunea Antenei 1 au fost oprite. Reacție surprinzătoare
Primul mesaj al Vulpiței de la Acces Direct, după ce filmările pentru emisiunea Antenei 1 au fost oprite. Reacție surprinzătoare

“Purtați mască, vă recomand! Poate și voi vă îmbolnăviți și poate ajungeți mai rău. Purtați masca pe nas, vă recomand eu. Întotdeauna să ne acoperim nasul, să mergem cu mască,”, şi-a sfătuit Vulpița urmăritorii.

Soţii Stegaru, responsabili de oprirea filmărilor la “Acces Direct”?!

Joia trecută, emisiunea care i-a găzduit pe sotii Stegaru mai bine de jumătate de an nu a mai fost difuzată la Antena 1. Filmările au fost oprite după ce Veronica a anunţat că se simte rău. Bineînţeles, imediat a fost testată iar rezultatul a fost clar: are COVID-19. Pozitiv au fost găsiţi şi Viorel, dar şi unul dintre membrii echipei.

“Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacţionăm zilnic unii cu ceilalţi, atragem automat calitatea de “contact direct” şi nu vrem să ne punem în pericol pe noi şi pe ceilalţi! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi să stăm acasă cu toţii, o perioadă de timp, ţinând legătura cu DSP-ul şi respectând toate prevederile legale. Eu mă simt foarte bine, deocamdată. Nu am vreun simptom specific şi sper să rămân aşa! Pentru siguranţa mea şi a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic! Vă mulţumim pentru înţelegere şi griji şi abia aştept să ne reîntoarcem în direct, zilnic. Sunt alături de colegii mei aflaţi deja în izolare şi mă rog să treacă repede şi bine peste această perioadă!”, a declarat gazda emisiunii, Mirela Vaida.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI