În plin divorţ, Anamaria Prodan a fost văzută în braţele unui alt bărbat. S-a lăsat cu „inimioare”

Andrei Cezar 30.09.2021, 10:35
În plin divorţ, Anamaria Prodan a fost văzută în braţele unui alt bărbat. S-a lăsat cu „inimioare”

În plin scandal de divorț, Anamaria Prodan a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată. Sexy-impresara a fost fotografiată în brațele unui bărbat celebru. Chiar dacă în repetate rânduri agentul de jucători a declarat că între ea și Laurențiu Reghecampf nu se pune problema unui divorț, un apropiat al celor doi i-a dat de gol. Acesta a spus că antrenorul Universității Craiova abia așteptă să se separe de soția sa.

Anamaria Prodan, fotografiată în brațele altui bărbat

Deși sunt separați de mai bine de șase luni, Anamaria Prodan nu a recunoscut niciodată în tot acest timp că ar avea probleme în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf și a negat vehement orice informație legată de divorț. Numai că antrenorul oltenilor nu mai pare dispus să aștepte și își dorește să se separe definitv de soția sa cât mai curând posibil.

În acest context Anamaria Prodan a fost surprinsă în brațele unui alt bărbat. Sexy-impresara a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de celebrul designer vestimentar Cătălin Botezatu. Postarea ei a fost extrem de apreciată de internauți.

Laurențiu Reghecampf nu își mai dorește să continue căsnicia cu Anamaria Prodan. Tehnicianul i-ar fi dat deja termen soției sale pentru divorțul la notar, în caz contrar el este dispus să intenteze proces pentru desfacerea căsătoriei, iar divorțul să fie stabilit printr-o hotărâre judecătorească.

Această din urmă variantă ar reprezenta un lung proces de partaj și custodie, iar niciunul dintre ei nu își dorește să se ajungă în acel punct.

Laurențiu nu își dorește scandal și nu va ieși niciodată cu declarații care să afecteze pe Ana. El ține la ea și o respectă ca pe mama copiilor săi. Nu divorțează pentru nicio femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai are sentimente pentru soția lui. Ana se opune vehement și este destul de tulburată, nu se aștepta la asta. Laurențiu este dispus să accepte orice propunere a Anei, pentru ca divorțul să se producă în liniște, fără scandal. El își dorește un divorț la notar, însă dacă acest lucru nu este posibil, vor merge la tribunal”, a spus unul dintre apropiații familiei Prodan-Reghecampf, potrivit romaniatv.net.

In plin divort, Anamaria Prodan a fost vazuta in bratele unui alt barbat. S-a lasat cu
In plin divort, Anamaria Prodan a fost vazuta in bratele unui alt barbat. S-a lasat cu „inimioare”

Ce spune Anamaria despre presupusele amante ale soțului ei

Anamaria Prodan a încercat, în mai multe rânduri, să îi ia apărarea soțului său, după ce în presa de scandal au apărut informații potrivit cărora antrenorul ar avea mai multe amante.

Ne mai și certăm, că nu suntem de porțelan, eu sunt mai vulcanică. Mai ai nervi, mai ai scăpări. După 16 ani, noi nici nu am trăit o viață lipsită de stres…

Doar Dumnezeu sau soarta m-ar putea despărți de Laurențiu Reghecampf, altcineva cine ar putea? (…) Zilnic, alte ghene care se laudă că se bat pe Reghe!

Vreau dovezi că soțul meu are legături cu vânzătoare de plăceri! Reghecampf are o mândrie ieșită din comun. Nu se uită la suzete de genul ăsta!”, a transmis Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe