Dovada că Anamaria Prodan suferă enorm. La cine a apelat pentru linişte sufletească

Ana Anitoiu 29.09.2021, 22:40

Anamaria Prodan pare că suferă enorm în ultima perioadă, după ce surse din anturajul ei au dezvăluit că ea și Laurențiu Rechecampf sunt pe cale de a divorța, în ciuda faptului că vedeta neagă faptul că ar avea probleme în căsnicie. Iată la cine a apelat impresara pentru linişte sufletească.

La cine a mers Anamaria Prodan pentru liniște sufletească

Anamaria Prodan continuă să își declare iubirea pentru Laurențiu Reghecampf și să nege faptul că el ar fi înșelat-o, dar se pare că impresara a avut nevoie de o sursă de liniște sufletească în contextul acestor zvonuri referitoare la căsnicia ei.

Mai exact, Anamaria Prodan i-a făcut o vizită arhimandritului Ciprian Grădinaru de la Mânăstirea Sihăstria. Supranumit “chirurgul sufletelor” și comparat cu Arsenie Boca, el este destul de popular în rândul vedetelor, care au apelat la el când au întâmpinat diverse dificultăți.

Arhimandritul Ciprian Grădinaru slujește într-o biserică aflată lângă hotelul Marriott din București. Anamaria Prodan l-a întâlnit, însă, la paraclisul Catedralei Neamului. Impresara a publicat o fotografie făcută în timpul întâlnirii.

În imagine, Anamaria Prodan apare zâmbind, îmbrăcată cu un costum negru și având pe un deget inelul ei în formă de cap de jaguar în valoare de 25.000 de euro. Impresara a spus despre această bijuterie că a primit-o de la Laurențiu Reghecampf.

Dovada ca Anamaria Prodan sufera enorm. La cine a apelat pentru liniste sufleteasca
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru soțul ei

În ciuda zvonurilor referitoare la un divorț iminent, Anamaria Prodan a publicat recent o fotografie în care apare alături de Laurențiu Reghecampf, în descrierea căreia i-a făcut o declarație de dragoste antrenorului, în limba engleză.

”Ești sensul vieții mele. Ești inspirația mea. Îmi aduci împlinire. Te iubesc până la final și după”, a scris Anamaria Prodan.

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf ar vrea să divorțeze

Totuși, conform unor surse apropiate lui Laurențiu Reghecampf, iubirea lui pentru Anamaria Prodan s-ar fi epuizat. Antrenorul ar vrea să divorțeze de impresară, dar fără scandal.

”Laurențiu nu își dorește scandal și nu va ieși niciodată cu declarații care să afecteze pe Ana. El ține la ea și o respectă ca pe mama copiilor săi. Nu divorțează pentru nicio femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai are sentimente pentru soția lui.

Ana se opune vehement și este destul de tulburată, nu se aștepta la asta. Laurențiu este dispus să accepte orice propunere a Anei, pentru ca divorțul să se producă în liniște, fără scandal.

El își dorește un divorț la notar, însă dacă acest lucru nu este posibil, vor merge la tribunal. Procesul, însă, va fi unul secret” au declarat apropiați ai familiei, potrivit playsport.ro.