Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, iminent. Ce pensie alimentară va plăti antrenorul pentru Bebeto

Iancu Andreea 25.09.2021, 17:41
Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, iminent. Ce pensie alimentară va plăti antrenorul pentru Bebeto

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află la numai un pas de divorțul ce devine iminent pe zi ce trece. Familia pare zdruncinată de luni bune, de când au apărut primele zvonuri cu privire la tensiunile apărute între impresară și antrenor. Se pare că relația dintre cei doi urmează să ajungă la un nou punct de cotitură, după ce în doar câteva zile ar urma să expire termenul pe care Laurențiu Reghecampf i l-a dat soției sale. Antrenorul Craiovei i-a oferit acesteia ocazia să intenteze ea divorțul la notar. Rămâne de văzut care va fi decizia impresarei, care a încercat în ultima perioadă să întoarcă decizia fermă a tehnicianului. Totuși, dincolo de disputa dintre soți, este important ce se va întâmpla cu fiul și fiicele celor doi. În acest context, s-a aflat ce pensie alimentară va plăti antrenorul pentru Bebeto, mezinul familiei. Așa cum era de așteptat, Laurențiu Reghecampf e hotărât să aibă grijă de fiul său și al Anamariei Prodan.

Detalii noi despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Antrenorul Universității Craiova mai are de așteptat câteva zile pentru ca Anamaria Prodan să ia o decizie privind mariajul lor. În cazul în care impresara nu decide să divorțeze la notar, așa cum Laurențiu Reghecampf i-a oferit ocazia pentru a-și păstra demnitatea, atunci tehnicianul va intenta procesul la Judecătorie. De peste șase luni, între Anamaria și Laur pare să nu mai existe loc de răzgândiri, antrenorul fiind extrem de hotărât să devină un bărbat liber. Cu toate acestea, antrenorul nu trece cu vederea situația copiilor săi, astfel că acesta a stabilit ce pensie va plăti pentru Bebeto, fiul său și al Anamariei Prodan.

Laurențiu nu își dorește scandal și nu va ieși niciodată cu declarații care să afecteze pe Ana. El ține la ea și o respectă ca pe mama copiilor săi. Nu divorțează pentru nicio femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai are sentimente pentru soția lui. Ana se opune vehement și este destul de tulburată, nu se aștepta la asta. Laurențiu este dispus să accepte orice propunere a Anei, pentru ca divorțul să se producă în liniște, fără scandal. El își dorește un divorț la notar, însă dacă acest lucru nu este posibil, vor merge la tribunal. Procesul, însă, va fi unul secret, au declarat apropiați ai familiei, potrivit playsport.ro.

Ce pensie va plăti Laurențiu Reghecampf pentru Bebeto, după divorțul de Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, alături de fiul lor

Cum se va împărți averea familiei. Ce pensie va plăti antrenorul Reghecampf pentru Bebeto

De mai bine de 16 ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format o familie sudată și au construit cariere admirabile, fiecare în domeniul său, uniți de dragostea pentru fotbal. Impresara și antrenorul au strâns astfel o avere impresionantă, ajungând să dețină mai multe proprietăți, dar și conturi generoase.

Laur nu vrea partaj, nu vrea nimic. Vrea ca totul să rămână exact așa cum e și i-a spus Anei acest lucru. Nici unul nu va putea vinde fără acordul celuilalt. Toată averea este pentru copii. El i-a propus Anei inclusiv să treacă bunurile pe numele acestora, au mărturisit aceleași surse.

Reghecampf este hotărât să nu fie prea tehnic când vine vorba despre creșterea și sprijinirea copiilor săi, astfel că Bebeto, astăzi în vârstă de 12 ani, va beneficia în continuare de suport financiar pentru toate cheltuielile. Micuțul frecventează o școală privată de ani buni, cheltuielile urmând să fie în continuare susținute de către tatăl său.

Bebeto a fost înscris la o școală particulară de top din București. Taxa școlară este de 19.000 euro pe an. Banii sunt suportați toți de Laurențiu. Tot el este cel care plătește toate facturile casei și tot ceea ce ține de familie. Vorbim de sume între 5000 și 8000 de euro pe lună. El și-a luat angajamentul că va suporta în continuare aceste cheltuieli.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...