În ce stare se află Ilan Laufer și familia sa după accidentul de sâmbătă. Ce probleme de sănătate au

Ana-Maria Tudor 27.08.2023, 16:16
În ce stare se află Ilan Laufer și familia sa după accidentul de sâmbătă. Ce probleme de sănătate au

Ilan Laufer, fostul ministru al Mediului de Afaceri, împreună cu soția sa, Alina, și cei doi copii ai săi, au suferit răni într-un accident de mașină care a avut loc sâmbătă în municipiul Câmpina, situat în județul Prahova.

Fostul ministru și familia sa au fost implicați într-un accident

Sâmbătă, fostul ministru al Mediului de Afaceri și Antreprenoriat, Ilan Laufer, împreună cu soția sa Alina Laufer, au fost implicați într-un accident rutier în orașul Câmpina.

La o zi după incident, Ilan și fosta soție a lui Jorge au emis primele declarații cu privire la starea de sănătate a familiei lor. În momentul accidentului, mașina transporta și cei doi copii ai cuplului. De asemenea, fostul ministru și familia sa au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Alina, Ilan Laufer și cei doi gemeni
 

Fostul ministru al Mediului de Afaceri și Antreprenoriat, Ilan Laufer, și-a exprimat recunoștința față de toate mesajele de susținere și rugăciunile care au fost îndreptate către sănătatea familiei sale.

Citește și: Ilan Laufer, despre „cartea” pe care o poate juca Volidomir Zelenski. „El nu a bătut monedă pe faptul că este evreu”. Putin îl făcuse „neo-nazist”

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere și pentru rugăciunile direcționate către sănătatea familiei mele, au contat enorm!
Azi am primit o veste extraordinară de la doctori, Nathaniel se află în afara oricărui pericol. Mititelul a fost cel mai rău accidentat dintre noi toți, a suferit fracturi la nivelul fetei și lovituri grave la cap.
Noi am “scăpat” cu sternul și câteva coaste fisurate și contuzionate, lovituri la mâini și la picioare, dar suntem cât se poate de ok, după un asemenea accident.
Mulțumesc personalului de pe ambulanță și celor din spital care au grijă de mine și de familia mea. Vouă vă mulțumesc încă o dată că îmi sunteți alături!”, a scris Ilan Laufer pe Facebook.

Alina Laufer s-a ales cu un traumatism lombar

În urma accidentului, Alina Laufer a suferit un traumatism la nivelul zonei lombare cauzat de centura de siguranță, alături de dureri semnificative în zona pieptului și picioarelor.

Băiețelul cuplului are și el o fractură la piramidă nazală, în timp ce fetița a avut un traumatism facial ușor. De asemenea, fostul ministru al Mediului de Afaceri și Antreprenoriat, Ilan Laufer, care a ocupat această funcție între 2017 și 2019, a suferit traumatisme la nivelul toracelui și zonei lombare.

Vezi și: llan Laufer nu mai ține cont de nimic de când i-a născut soția. Gestul urât pe care l-a făcut cu mașina în București

„Da, da, am avut accident, a trecut. Cel mic are piramidă nazală fracturată și, mă rog, pe mine și pe Ilan ne-au lovit foarte tare centurile. (…) Cam asta e ideea, eu am traumatism lombar. În zona pieptului mă doare pe mine și la picior. Suntem încă la spital, trebuie să stăm internați 24 de ore după accident.”, a declarat Alina Laufer, conform Click.

Potrivit Poliției Prahova, din primele cercetări reiese că bărbatul în vârstă de 40 de ani a încercat să evite o coliziune cu un alt vehicul, ceea ce a dus la pierderea controlului direcției și la coliziunea cu un copac în afara părții carosabile. Ulterior, acest autoturism a intrat în coliziune cu altul condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe