În ce relaţii au rămas Lavinia Dumitrescu, ispita de la Insula iubirii, şi Alex. Cei doi nu s-au înţeles deloc în Thailanda

Badea Violeta 25.05.2022, 12:29

Soții Alex și Teodora Marcu au acceptat provocarea de a face parte din noul sezon de la Insula Iubirii. A trecut aproape o lună de la debutul reality show-ului de la Antena 1, iar concurentul a interacționat cel mai mult cu Lavinia Dumitrescu. Cei doi au avut parte de mai multe discuții în contradictoriu în Thailanda, însă acum apar împreună pe rețelele sociale. Iată în ce relații au rămas, de fapt, ispita de la Insula iubirii și Alex!

Lavinia Dumitrescu, ispita de la Insula iubirii, şi Alex se afișează pe rețelele sociale

A trecut aproape o lună de la debutul show-ului Insula Iubirii, unde Alex și Teodora Marcu s-au înscris pentru a-și testa relația. Până acum, telespectatorii au putut observa că bărbatul a interacționat cel mai mult cu Lavinia Dumitrescu.

Cu toate astea, cei doi nu par să fie pe aceeași lungime de undă, având o serie de discuții în contradictoriu. Alex Marcu pare extrem de hotărât să reziste tentației și să nu calce strâmb. Însă, lucrurile s-ar mai putea schimba pe viitor.

Asta pentru că bărbatul și ispita de la Insula Iubirii se afișează fără nicio problemă pe rețelele sociale. În ultima vreme, internauții au observat că cei doi au realizat mai multe videoclipuri împreună.

Acesta e un semn clar că Alex și Lavinia au lăsat problemele în Thailanda. Mai mult decât atât, aceștia par să se amuze pe seama neînțelegerilor avute pe Insula Iubirii.

@lavinia.oanaofficial Insula Iubirii in Oradea ispita Lavinia si Alex #insulaiubirii #relatievstentatie @treidetrefla ♬ sunet original – Lavinia Dumitrescu Official

@treidetrefla#hărțuire ♬ sunet original – Trei de Trefla

Cine este Lavinia Dumitrescu

Lavinia Dumitrescu, în vârstă de 28 de ani, este una dintre ispitele feminine din sezonul șase al emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1. După ce a trecut printr-un divorț dureros și a rămas singură cu un copil, bruneta pare decisă să le dea o mână de ajutor concurentelor, pentru ca acestea să descopere dacă au lângă ele partenerul potrivit sau nu.

Frumoasa ispită este din Oradea și creează conținut pe platformele TikTok și YouTube. De asemenea, superba brunetă este fotomodel și account manager la o mulținațională.

„Lucrez în domeniul vânzărilor. Sunt o persoană energică, plină de viață, sinceră, directă și am o nebunie sănătoasă, zic eu. Am o nebunie în sensul că sunt rebelă și fac lucrurile așa cum îmi vin mie să le fac. Sunt foarte activă și am o imaginație bogată.

Sunt un pic diferită de majoritatea persoanelor, încerc să îmi trasnfer energia pozitivă către toată lumea. Viața mea este destul de monotonă deocamdata, dar încerc să-i dau un pic de culoare.”, a spus Lavinia Dumitrescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...