Ce meserie are ispita Bianca Patrichi. Ai mai văzut-o la TV înainte de Insula Iubirii. Foto

Ioana Bucur 16.05.2022, 19:38

Insula Iubirii s-a întors și a oferit deja momente neașteptate, chiar șocante, din primele episoade ale noului sezon. Anul acesta, show-ul de la Antena 1 a prezentat o echipă nouă de ispite, atât pe insula fetelor cât și pe cea a băieților. Printre surprizele de care au avut parte telespectatorii s-a numărat Bogdan, fost concurent care a revenit în Thailanda pentru a testa fidelitatea concurentelor, dar și o frumoasă blondă. Ce meserie are Bianca Patrichi și unde ai mai văzut-o până acum la TV.

Bianca Patrichi s-a născut într-o familie de artiști

Să începem prin a puncta că nu este vorba despre o coincidență de nume. Bianca Patrichi este nepoata regretatului coregraf Cornel Patrichi. Într-un interviu mai vechi, frumoasa blondă pe care acum o putem vedea în rolul de ispită în noul sezon Insula Iubirii, la Antena 1, a precizat că Gina Patrichi i-a fost mătușă, dar că era foarte mică la momentul morții acesteia și că o știe, de fapt, din filme și din poveștile tatălui său.

„Da, suntem rude. Doamna Gina Patrichi mi-a fost mătuşă, dar, când dânsa a murit, eu eram foarte mică, am cunoscut-o doar din filme şi din ceea ce mi-a povestit tata despre dânsa.

Dom­nului Cornel Patrichi i-am fost tot nepoată, dar, din fericire, pe el am avut bucuria să-l întâlnesc când eram deja mare şi îi păstrez o amintire foarte plăcută.

De asemenea, am ţinut legătura cu doamna Cornelia Patrichi, soţia domnului Pa­trichi. Chiar ar fi tre­buit ca, la un moment dat, să colaborăm pro­fe­sional: dânsa a vrut să mă ia ca solistă la Teatrul Constantin Tănase, unde lu­cra, dar în perioada aceea aveam un pro­gram foarte încărcat şi mi-a fost im­posibil să mă degrevez de angaja­men­tele deja acceptate”, a povestit Bianca Patrichi, ispita de la Insula Iubirii, pentru formula-as.

Ce meserie are ispita Bianca Patrichi. Ai mai văzut-o la TV înainte de Insula Iubirii. Foto

Insula Iubirii nu este prima ei apariție la TV

Se pare că talentul și dragostea pentru dans s-au moștenit în familia ei, Bianca Patrichi fiind și ea dansator și coregraf, ceea ce înseamnă că unii au avut șansa să o vadă pe scenă, în spectacole, înainte de apariția la TV. Totuși, reality show-ul de la Antena 1 nu este prima ei experiență cu televiziunea. A debutat în acest domeniu ca prezentatoare a rubricii Meteo. Atunci, ea apărea în cadrul matinalului de la TVR 1, Cu capu-n zori’.

Blonda s-a înscris ca ispită la Insula Iubirii declarând că nu crede în monogamie: „Merg până la capăt. Bineînțeles că îmi doresc foarte mult să trăiesc momente foarte frumoase. Ispitesc fără să îmi dau seama, doar încercând să fiu prietenoasă”, a declarat Bianca Patrichi de la Insula Iubirii 6.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...