În ce investeşte Ştefan Bănică Jr. banii câştigaţi din muzică. Artistul nu o duce deloc rău financiar

Iancu Andreea 07.03.2022, 14:05
În ce investeşte Ştefan Bănică Jr. banii câştigaţi din muzică. Artistul nu o duce deloc rău financiar

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre artiștii de top din România, fiind apreciat pentru cariera sa artistică de-a lungul timpului. Actor, artist muzical și prezentator de televiziune, acesta este se bucură de o experiență impresionantă în lumina reflectoarelor. De aceea, și veniturile sale sunt pe măsură. Banii câștigați din muzică și din întreaga sa carieră artistică ajung la o sumă fabuloasă, motiv pentru care Ștefan Bănică Jr. a ales să se implice și în afaceri.

Artistul Ștefan Bănică Jr. investește serios banii câștigați

Cântărețul reușea să umple Sala Palatului cu concertele sale în urmă cu ani buni, înainte de izbucnirea pandemiei, ani la rândul fanii alegând să petreacă sărbătorile de iarnă în compania artistului. De asemenea, actorul devenit celebru prin rolul din „Liceeni”, s-a remarcat și în numeroase show-uri de televiziune. Fie că vorbim de postura de prezentator sau cea de jurat, Bănică Jr. și-a demonstrat veleitățile artistice.

Și pentru că de zeci de ani este în lumina reflectoarelor, acesta a reușit să își formeze o comunitate impresionantă de fani, dar și o avere considerabilă. Banii nu sunt o problemă pentru artistul care se bucură de un cont generos. În ciuda faptului că pandemia a oprit activitățile artistice pentru o lungă perioadă de timp, Ștefan Bănică Jr. nu a părut să fie afectat de această nouă realitate, de vreme ce au apărut informații cu privire la investițiile sale neașteptate din urmă cu un an de zile.

În ce învestește Ștefan Bănică Jr. banii din muzică
Ștefan Bănică Jr. și soția sa, Lavinia Pîrva

Câți bani câștigă vedeta din activitatea sa artistică

Dincolo de banii pe care îi câștigă din contracte de imagine și televiziune, activitățile muzicale îi sporesc conturile artistului. Conform informațiilor disponibile în raportările contabile ale ANAF, firma deținută de Ștefan Bănică Jr. a reușit să aibă o cifră de afaceri de 1.077.924 de lei. Nici pierderile nu au lipsit din ecuație, acestea însumând aproximativ 33.000 de euro.

Chiar și așa, firma lui Bănică Jr. dispune de 1,1 milioane de euro lichidități, din care artistul a reușit să își acopere pierderile. De 13 ani de când deține firma, celebrul artist a ajuns la o cifră de afaceri de 8 milioane de euro și un profit de aproape 2,6 milioane de euro.

Bănică Jr. ar fi investit într-o nouă proprietate imobiliară

Pentru că evenimentele și concertele au fost sistate, Bănică Jr. s-a reorientat către domeniul imobiliarelor. Dincolo de vila pe care artistul o deține în sectorul 2 al Capitalei, în apropierea Parcului Circului din București, Ștefan Bănică Jr. a ales să cumpere o locuință nouă, în zona de nord a Bucureștiului, în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Apartamentul s-ar afla în cartierul Aviației, la o distanță mică de alte investiții făcute de artist în urmă cu mai mulți ani. Conform informațiilor apărute în presă, Ștefan Bănică Jr. a construit un complex imobiliar împreună cu frații Bogdan și Sabin Ivanov, estimat la valoarea de 1,7 milioane de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...