Imaginile pe care Raluca Dumitru de la Survivor România 2021 le-ar vrea şterse. Concurenta a pozat nud

Cristian Cojocaru 11.04.2021, 15:37

Trecutul neștiut de nimeni pe care îl are Raluca Dumitru, concurenta de la Survivor România iese la suprafață. În urmă cu mai mulți ani, veedeta a pozat în mai multe ipostaze incendiare, care acum pot fi văzute de către fanii acesteia.

Imaginile incendiare făcute de Raluca Dumitru de la Survivor România

Fosta asistentă TV, Raluca Dumitru a pozat goală în urmă cu câțiva ani. Concurenta din cadrul emisiunii de la Kanal D vrea să câștige marele premiu pus la bătaie de producătorii show-lui. Mulți o știu pe vedetă încă de pe vremea când era asistentă TV, însă puțini știu ceea ce a făcut aceasta în trecut.

Înainte de a lucra în televiziune, aceasta era dansatoarea Cristinei Rus, cu care avea o relație foarte apropiată, fiind prietene bune. Raluca urca pe scenă la fiecare concert pe care artista îl susținea și o acompania ca dansatoare. În trecut, Raluca de la Survivor a pozat un pictorial incendiar, iar pozele cu vedeta au făcut înconjurul mediului online.

Fiind asumată, bruneta nu a negat niciodată deciziile pe care le-a luat de-a lungul carierei sale. În anul 2012, concurenta Raluca Dumitru a fost modelul unui shooting de excepție alături de Andrei Stoica. Totodată, înainte să își facă apariția în cadrul televiziunilor, Raluca a fost și manechin, urcând pe mai multe scene în cadrul prezentărilor de modă.

In trecut, Raluca Dumitru a realizat un pictorial incendiar
In trecut, Raluca Dumitru a realizat un pictorial incendiar

Primul job a fost cel de hostess

Pe când avea doar 16 ani, Raluca Dumitru a avut și primul job, acela de hostess. Fosta asistentă TV nu s-a dat în lături de a poza și în Playboy, în anul 2011. Raluca Dumitru a lucrat inclusiv ca animatoare în cluburile din București dar și peste hotare, în cele din Spania. Vedeta este foarte determinată ca în cadrul concursului care are loc în Republica Dominicană să demonstreze tuturor că este o femeie puternică și că își poate depăși limitele.

Vedeta este mai pregătită ca oricând să facă față cu brio provocărilor puse la cale de către organizatorii show-lui din Republica Dominicană. Focoasa vedetă era obișnuită ca în trecut să își surprindă telespectatorii cu rețetele pregătite chiar de ea în direct, în timpul emisiunii. În drumul spre aeroportul, cel care a condus-o este nimeni altcineva decât fostul ei coleg de la emisiunea Star Matinal, Răzvan Botezatu.

”Sunt pregătită și fizic, dar și psihic. M-am cam înfometat săptămâna asta. Îmi e foame acum. Nu prea am dormit azi noapte. Nu îmi e frica de nimeni din competiție. Nu mai am emoții. Îmi e somn și foame. (…) Îmi e puțin teamă când mă gândesc că o să dorm în junglă. Cu mâncarea mai fac față. O să fiu irascibilă până mă obișnuiesc”, a declarat Raluca Dumitru, înainte să plece la Survivor.

Urmăriți Impact.ro și pe