Imaginile cu Ianis Hagi care au devenit virale. Cum l-a copiat fotbalistul pe Cristiano Ronaldo

Ana Anitoiu 05.11.2021, 11:28
Imaginile cu Ianis Hagi care au devenit virale. Cum l-a copiat fotbalistul pe Cristiano Ronaldo

Ianis Hagi l-a copiat pe Cristiano Ronaldo după ce a înscris un gol pentru Rangers în meciul cu Brondby din Europa League, iar imaginile au devenit virale. Datorită mijlocașului român, scorul s-a încheiat 1-1. Fiul ”Regelui” a făcut o declarație dură în urma partidei.

Cum l-a copiat Ianis Hagi pe Cristiano Ronaldo

După ce a primit o pasă în interiorul careului de la Ryan Kent, Ianis Hagi a marcat cu o execuție sigură, în cea de-a doua repriză a meciului pe care Rangers l-a disputat joi cu Brondby, și a adus scorul la 1 – 1. Mijlocașul și-a sărbătorit succesul imitându-l pe Cristiano Ronaldo.

Mai exact, Ianis Hagi, în vârstă de 23 de ani, a îndemnat la calm prin mimică și un gest făcut cu mâinile, la fel cum obișnuia să facă în urmă cu ceva timp Cristiano Ronaldo, în vârstă de 36 de ani.

Imaginile cu Ianis Hagi care au devenit virale. Cum l-a copiat fotbalistul pe Cristiano Ronaldo
Ianis Hagi imitandu-l pe Cristiano Ronaldo

Ianis Hagi, declarație dură după meciul cu Brondby

După meciul în care el a înscris unicul gol pentru Rangers, Ianis Hagi a făcut o declarație dură despre echipa lui. Mijlocașul român le-a reproșat coechipierilor săi că nu au avut mentalitatea corectă în prima repriză a partidei.

”Cred că mentalitatea noastră trebuia să fie alta, mai bună, încă de la început. Suntem Rangers și trebuia să venim aici și să încercăm să câștigăm. Nu trebuia să așteptăm până în repriza secundă să ieșim mai mult la atac”, a spus Ianis Hagi dezamăgit de înfrângere.

Ianis Hagi, lăudat de presa străină pentru golul marcat

După golul pe care l-a marcat la scurt timp după ce a intrat pe teren, Ianis Hagi a fost lăudat de presa străină. Britanicii de la Daily Mail și de la The Guardian au apreciat intervenția mijlocașului român pentru echipa Rangers.

”Rezerva Ianis Hagi a egalat, cu mai puțin de un sfert de oră rămas până la finalul meciului, după o finalizare care a redus la tăcere mulțimea gălăgioasă de pe stadion. Ianis Hagi a salvat-o pe Rangers cu un gol care aduce un punct după deplasarea cu Brondby” a scris Daily Mail.

”Un gol înscris în repriza a doua de rezerva Ianis Hagi a însemnat pentru Rangers un egal crucial cu Brondby, în Danemarca. Cei de la Rangers au apăsat pe accelerație în partea secundă, iar finalizarea excelentă a lui Ianis Hagi din minutul 77 i-a adus echipei sale un punct și locul 3 în grupă, la egalitate cu Sparta Praga”, a scris și The Guardian.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...