Pentru câţi bani renunţă Ianis Hagi la Rangers? Pleacă la o mare echipă

Stan Filon 22.10.2021, 22:04
Pentru câţi bani renunţă Ianis Hagi la Rangers? Pleacă la o mare echipă

Ianis Hagi se pare că va pleca de la Ranger, într-un final, iar înțelegerea este una foarte profitabilă pentru clubul scoțian. Cel care vine cu informația este fostul internațional Danny Mills, care a spus și care ar fi destinația lui Ianis Hagi.

S-a aflat pentru câţi bani renunţă Ianis Hagi la Rangers

Danny Mills, fost fundaș dreapta cu 19 apariții în naționala Angliei și cu peste 200 de meciuri în Premier League, spune că are informații sigure legate de ultima ofertă venită pe adresa clubului Ranger pentru Ianis Hagi. Fostul fotbalist a spus că oferta a fost înaintată de As Roma, care este dispusă să ofere o sumă fantastică.

Nu mai puțin de 20 de milioane de euro sunt dispuși italienii de la AS Roma să achite pentru fiul lui Gică Hagi pentru a-l transfera în Italia. Mills este convins că dacă Rangers are acești bani pe masă, transferul e ca și făcut, iar românul va pleca în Serie A.

S-a aflat pentru cati bani renunta Ianis Hagi la Rangers
Danny Mills (foto) a aflat pentru cati bani ar putea renunta Ianis Hagi la Rangers

”Este o sumă wow. Bați palma!”

Ianis Hagi ar aduce o sumă importantă în conturile scoțienilor și ar deveni astfel și cel mai scump fotbalist român tranzacționat vreodată. Scoțienii de la Rangers ar face un profit foarte frumos de pe urma lui Ianis Hagi. În doar un an și câteva luni, Rangers ar face un profit uriaș, de nu mai puțin de 16,5 milioane de euro, după ce l-au achiziționat cu 3,5 milioane de euro.

”Dacă li se oferă acea sumă de bani, o vor accepta. 17 milioane de lire sterline (n.r. – aproximativ 20 de milioane de euro) pentru un jucător de asemenea calibru este o sumă wow. Bați palma!”, a fost concluzia fostului internațional englez, potrivit Football Insider.

Între timp, un mesaj postat de Ianis Hagi pe o rețea de socializare la o fotografie postată de Cicâldău i-a isterizat pe fanii Galatasaray. Fiul lui Gheorghe Hagi a scris în limba turcă ”Frumos”, la fotografia românului care joacă în Turcia, iar fanii au înnebunit. L-au asaltat pe Ianis cu mesaje prin care i-au transmis că îl așteaptă în Turcia, la Galatasaray. Unii dintre fani l-au rugat în mesaje pe Gheorghe Hagi să-l lase pe fiul său în Turcia!

Ianis Hagi iubește clubul Galatasaray, mai ales că s-a născut în Turcia, în timp ce tatăl său făcea istorie la clubul respectiv, unde a rămas o adevărată legendă vie.