Anca Țurcașiu, anunț surpriză la aproape doi ani după divorț. „Nu sunt greu de cucerit”

Iancu Andreea 07.03.2022, 09:02

Anca Țurcașiu, celebră pentru rolurile din filmele „Miss Litoral” sau „A doua cădere a Constantinopolului”, este astăzi o prezență feminină admirabilă. Vedeta, care a aniversat frumoasa vârstă de 51 de ani, a trecut prin numeroase schimbări în ultimii ani. După divorțul de fostul soț, Anca Țurcașiu a reușit să se reinventeze și să își continue viața, astăzi făcând un anunț surprinzător, la aproape doi ani de când nu mai este căsătorită.

Dezvăluire surpriză la doi ani după divorț. Ce spune Anca Țurcașiu despre o nouă legătură amoroasă

Este o femeie superbă, care stârnește admirație atunci când pășește într-o încăpere. Pasionată de sport și extrem de atentă la alimentație, Anca Țurcașiu afișează o siluetă fără cusur la 51 de ani. Când vine vorba despre viața sa privată, actrița este destul de discretă. După divorțul de fostul soț, medicul Cristian Georgescu, vedeta a preferat să își canalizeze energie pe propriile sale plăceri. Astăzi, la aproape doi ani după divorț, Anca Țurcașiu face un anunț surpriză.

Vedeta a suferit destul de mult din pricina separării de fostul partener, însă a reușit să găsească puterea să zâmbească din nou, iar astăzi este un exemplu. Ea și-a regăsit echilibrul și liniștea și se bucură de fiecare moment al vieții sale. Într-un interviu recent, Anca Țurcașiu mărturisea chiar că este pregătită pentru o nouă relație, fiind deschisă unei legături amoroase noi. Iar trupul de invidiat, pe care îl menține cu multă grijă, o ajută să se simtă excelent în pielea ei.

„Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a declarat actrița în cadrul unui interviu.

Anca Țurcașiu, anunț surpriză la aproape doi ani după divorț
Anca Țurcașiu, strălucitoare la 51 de ani

Vedeta, cu gândul la o nouă relație. „Nu sunt greu de cucerit”

Actrița recunoaște că a fost dintotdeauna deschisă în fața iubirii. După ce viața sa sentimentală a fost zdruncinată de divorțul de fostul partener, alături de care a împărtășit 22 de ani de relație, Anca Țurcașiu este pregătită să meargă mai departe. În plus, actrița recunoaște că nu este tocmai o femeie greu de cucerit.

„Toată viața am fost. Și sunt. Este absolut normal. Nu sunt greu de cucerit, nu știu. Sunt foarte atentă la ce mănânc, la somn, la sport, fac mult sport. Și este din ce în ce mai complicat și atunci am grijă de mine”, a declarat Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu și fostul său soț, medicul stomatolog Cristian Georgescu, au divorțat în anul 2020, după 22 de ani de căsnicie. Deși fostul partener și-ar fi refăcut deja viața, potrivit articolelor prezentate în presă, actrița nu s-a afișat deocamdată cu un nou iubit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...