Imaginile care dovedesc că Lavinia Pîrva arată mai bine ca niciodată. Cum a fost surprinsă soţia lui Ştefan Bănică Jr. pe stradă (Exclusiv)

Badea Violeta 13.05.2022, 10:42

Lavinia Pîrva este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. În urmă cu trei ani, soția lui Ştefan Bănică Jr. a devenit mama unui băiețel. Vedeta se îngrăşase foarte mult pe timpul sarcinii, iar fotografiile de atunci i-au bulversat pe mulți. Între timp, bruneta a slăbit, iar rezultatul este cât se poate de vizibil. Iată cum au surprins-o fotoreporterii Impact!

Cum a fost surprinsă Lavinia Pîrva de fotoreporteri. Imagini uimitoare cu soţia lui Ştefan Bănică Jr.

În 2019, Lavinia Pîrva aducea pe lume un băiețel superb, pe nume Alexandru. De atunci, vedeta traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viață.

În prezent, la trei ani de la acel moment extrem de important, celebra cântăreață a revenit la forma fizică care a consacrat-o, iar asta se poate observa cu ochiul liber, din imaginile surprinse de fotoreporterii Impact.

Superba brunetă și-a făcut câteva intervenții estetice, mai exact și-a mărit buzele și, mai nou, și-a pus silicoane. De asemenea, partenera de viață a lui Ştefan Bănică Jr. se întreține de câteva ori pe săptămână mergand la pilates, undeva pe Șoseaua Nordului.

Zilele trecute, Lavinia Pîrva a fost forografiată în timp ce pleca de la antrenament, ca să meargă la atelierul unde își face produsele pentru site-ul pe care aceasta îl deține. Ea era îmbrăcată lejer în niște colanți negri, iar prezența ei i-a încântat pe trecători.

Imagini de senzatie cu Lavinia Pirva
Imagini de senzatie cu Lavinia Pirva

Lavinia Pîrva, supărată pe paparazzi

Lavinia Pîrva este foc și pară pe paparazzi! Vedeta a trecut prin momente grele la sfârșitul lunii martie, după ce s-a zvonit că partenerul ei de viață și-a dat întâlnire cu colega sa de platou, Irina Fodor. La un moment dat, bruneta nu s-a mai putut abține și a oferit replica.

„Simt nevoia să vă împărtășesc cele întamplate. În ziua în care la noi acasă au sosit colegii lui Ștefan de la Show-ul de dans „Dancing on ice : Vis in Doi, printre care si Irina Fodor, eu împreună cu Ștefan i-am întâmpinat cu mult drag. „Paparazzi” au filmat toată scena pentru că erau la 10 metri de garajul nostru, însă pentru ei eu am fost invizibilă.

Pentru ei, eu eram înscrisă într-un studiu de cercetare al teleportării, am fost teleportată în Palestina ca să poată scrie în liniște ceva „senzational” și probabil îi încurcam puțin. Acesta este adevăratul motiv pentru care eu am primit rolul victimei invizibile în filmul creat de ei. Întrebarea mea este daca mai există oameni care mai cred în fantasmele ziariștilor?! Sper ca nu!”, a scris soția lui Ștefan Bănică jr. pe o rețea socială.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...