Lavinia Pîrva, despre fotografiile cu Irina Fodor şi Ștefan Bănică. Sătulă de zvonuri, vedeta a lămurit tot: „Eu am fost invizibilă”

Badea Violeta 01.04.2022, 07:55

Lavinia Pîrva a avut o primă reacție pe contul său de Instagram după ce Ștefan Bănică și Irina Fodor, colega sa de la emisiunea Dancing on Ice, au fost surprinși de paparazzi în timp ce se strecurau în casa artistului. Iată ce a spus soția cântărețului, după ce a văzut imaginile cu soțul ei și cu Irina Fodor!

Cum a reacționat Lavinia Pîrva, după ce a văzut fotografiile cu Ștefan Bănică și Irina Fodor

Lavinia Pîrva nu s-a mai putut abține și a reacționat, după ce s-a spus că partenerul ei de viață și-a dat întâlnire cu nimeni alta decât colega sa de platou, Irina Fodor. Cei doi ar fi petrecut câteva ore bune în casa artistului.

„Simt nevoia să vă împărtășesc cele întamplate. În ziua în care la noi acasă au sosit colegii lui Ștefan de la Show-ul de dans „Dancing on ice : Vis in Doi, printre care si Irina Fodor, eu împreună cu Ștefan i-am întâmpinat cu mult drag. „Paparazzi” au filmat toată scena pentru că erau la 10 metri de garajul nostru, însă pentru ei eu am fost invizibilă.

Pentru ei, eu eram înscrisă într-un studiu de cercetare al teleportării, am fost teleportată în Palestina ca să poată scrie în liniște ceva „senzational” și probabil îi încurcam puțin. Acesta este adevăratul motiv pentru care eu am primit rolul victimei invizibile în filmul creat de ei. Întrebarea mea este daca mai există oameni care mai cred în fantasmele ziariștilor?! Sper ca nu!”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.

Stefan Banica si Irina Fodor
Stefan Banica si Irina Fodor

Ștefan Bănică și Irina Fodor prezintă împreună „Dancing on Ice – Vis în doi”

Ștefan Bănică și Irina Fodor sunt prezentatorii show-ului de la Antena 1, „Dancing on Ice – Vis în doi”. Acesta a debutat pe data de 5 martie, iar telespectatorii îl pot urmări în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00.

„Proiectul ăsta e copleșitor, este frumos și …deloc usor. În patinaj trebuie să fii ferm și în același timp delicat ca un fulg de zăpadă. Fiecare concurent va trebui să își găsească echilibrul ăsta foarte fin, dar după ce îl vor găsi, și am încredere că o vor face, poveștile care se vor spune pe gheață vor fi fermecatoare.

Mă bucur mult că patinajul este adus în lumina reflectoarelor într-un show tv. Faptul că prezint alături de Ștefan este pentru mine o onoare și o responsabilitate în aceeași măsură, având în vedere experința lui în tot ce înseamnă emisiuni live”, declara Irina Fodor.

Nu mai puțin de nouă vedete au acceptat provocarea „Dancing on Ice – Vis în doi”. Este vorba despre Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...