Imagini unice cu Fuego alături de mama sa. Mesajul emoționant dedicat părintelui său. „Ea este eroina vieții mele”

Beatrice Dumitru 17.12.2022, 11:49

Fuego, pe numele său adevărat Paul Surugiu, este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară și are o carieră care se întinde pe 30 de ani, perioadă în care a susținut sute de concerte. Artistul a fost ajutat mereu de mama sa, căreia i-a dedicat un mesaj emoționant cu ocaziei zile aniversare, mai ales că este departe de ea.

Mesajul lui Fuego pentru mama sa

Fuego a spus mereu că mama sa a fost persoana care l-a ajutat foarte mult pe parcursul carierei și a făcut mari sacrificii pentru ca el să ajungă un cântăreț cunoscut în România. De asemenea, el a mai mărturisit că cea care i-a dat viață îl înțelege mereu și îi dă cele mai bune sfaturi.

Cu ocazia zilei de naștere a mameni sale, Fuego a postat pe rețelele de socializare câteva imagini unice împreună cu aceasta. Deși nu poate fi alături de cea care care i-a dat viață într-o zi așa specială, deoarece se află în turneu, cântărețul i-a dedicat un mesaj emoționant în care a spus că nu are cuvinte suficiente ca să-i mulțumesc pentru ce a făcut pentru el.

Imagini unice cu Fuego alături de mama sa. Mesajul emoționant dedicat părintelui său. „Ea este eroina vieții mele”
Fuego, în așteptarea sărbătorilor de iarnă.

Ea este eroina vieții mele, ea s-a luptat ca să ajung artist, ea mi-a insuflat valori de seamă și tot ea și-a sacrificat mare parte din viață pentru formarea mea! O vreau sănătoasă cât mai mult timp! Vreau să nu simt prea curând sentimentul de a mă trezi dimineața și a ști că dacă sun la numărul „MAMA”, nu-mi va răspunde nimeni! Mama mea e un om tonic, spiritual, hazliu și parcă niciodată n-am văzut-o cu adevărat tristă, deși sufletul îi plânge de multe ori! Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi. La mulți ani, mamă!”, a scris Fuego pe Facebook.

Părinții, talismanul lui Fuego

Cântărețul a dezvăluit că din geanta lui nu lipsește niciodată un medalion cu poza cu părinții lui, pe care îl consideră un talisman pentru el și mereu are o stare de bine, iar de fiecare dată când îl poartă îi aduce numai bine.

Fuego a povestit că a trebuit să facă multe sacrificii pentru cariera sa și s-a mutat în București în urmă cu aproximativ 20 de ani. El și-a amintit că de multe ori nu avea bani nici să își cumpere un bilet pentru tramvai.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...