Imagini uluitoare cu Jean-Claude Van Damme! Celebrul actor își etalează talentul de dansator pe o melodie românescă. Video

Iancu Andreea 08.09.2020, 15:09
Imagini uluitoare cu Jean-Claude Van Damme! Celebrul actor își etalează talentul de dansator pe o melodie românescă. Video

Van Damme este idolul a generații de tineri după ce a făcut parte din distribuția unor filme celebre de acțiune. Specialist în arte marțiale, regizor și actor, celebrul Jean-Claude Van Damme păstrează încă o relație strânsă cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare. Astăzi în vârstă de 59 de ani, belgianul a surprins mediul online cu un clip în care dansează pe o melodie românească.

Jean-Claude Van Damme, dans inedit pe o piesă românească

Este un as al artelor marțiale și a participat la numeroase scene de acțiune, însă nici dansul nu pare să îi fie străin. Jean-Claude Van Damme demonstrează încă o dată că vârsta este doar un număr. Celebrul actor s-a filmat în timp ce dansa pe ritmuri românești, pe o piesă extrem de cunoscută.

Hitul ales de Van Damme a strâns o mii de aprecieri, iar clipul live de pe pagina sa de Facebook a fost distribuit de mai bine de 15.000 de utilizatori. Fanii din întreaga lume au putut urmări mișcările de kickboxing, combinate cu pași de dans ale vedetei. Chiar și cei mai puțin inițiați pot afirma că actorul se pricepe bine la dans.

Iar piesa aleasă de către Van Damme este mai mult decât surprinzătoare. Ea aparține trupei Morandi și a fost lansată acum mai bine de 12 ani. Ritmurile melodiei “Save me” l-au determinat pe actor să se balanseze și să se bucure de muzică.

 

Publicată de Jean-Claude Van Damme pe Duminică, 6 septembrie 2020

Cum au reacționat Randi și Marius Moga

Dincolo de fanii ce îl admiră pe Jean-Claude, și artiștii români au apreciat prestația faimosului actor. Randi a fost extrem de încântat să observe că melodia interpretată de el a ajuns la inima lui Van Damme, o legendă în lumea cinematografiei.

„E o bucurie pentru mine ce a făcut legendarul actor și, în același timp, o uimire că, după atâta timp, piesa încă vibrează în inimile oamenilor de peste tot! Mi-a plăcut mult dansul lui și-mi amintește de filmele sale după care eram toți topiți în copilărie!”, spune Randi.

De asemenea, Marius Moga s-a bucurat să îl revadă pe cel care i-a marcat copilăria dansând pe ritmurile compuse de el.

„Mi se pare foarte tare ca, după 12 ani de când a fost lansată , piesa care a ajuns numărul 1 în mai multe țări din Europa, să îl văd pe Jean-Claude Van Damme, actor cu filmele căruia am crescut, dansând fericit pe ea! E dovada că Morandi este unul din proiectele românești de succes internațional și că o piesă bună nu cunoaște timpul”, a adăugat Marius Moga.

Urmăriți Impact.ro și pe