Cum a ajuns să arate Jean-Claude Van Damme la 59 de ani. Celebrul actor apare într-o formă de invidiat

Andrei Cezar 08.07.2020, 20:16

Apariție de senzație a lui Jean-Claude Van Damme. Celebrul actor a fost surprins de paparazzi la bustul gol pe stradă, în timp ce își schimba tricoul și a demonstrat că se menține în continuare într-o formă de invidiat.

Cum a arată Jean-Claude Van Damme la aproape 60 de ani

A cucerit o lume întreagă cu rolurile sale din Sport sângeros, Dublu impact sau Soldat Universal în anii ’90, iar acum a demonstrat că este la fel de în formă ca acum 30 de ani.

Chiar dacă mai are doar câteva luni și schimbă prefixul, la cei aproape 60 de ani ai săi, Jean-Claude Van Damme se poate mândri în continuare cu un corp de invidiat. Actorul belgian a fost surprins pe o stradă din Los Angeles arătându-și mușchii după un antrenament la sala. El a fost fotografiat de paparazzi în timp ce își schimba tricoul în dreptul mașinii sale.

Chiar dacă pe chip i se pot vedea cele câteva riduri în plus, iar părul este vizibil mai puțin, Van-Damme, care a fost poreclit mult timp ”the muscles from Brussels”, este în mare formă.

Cum a ajuns să arate Jean-Claude Van Damme la 59 de ani. Celebrul actor apare într-o formă de invidiat
Cum a ajuns să arate Jean-Claude Van Damme la 59 de ani. Celebrul actor apare într-o formă de invidiat

JCV, extrem de apreciat în mediul online

Lucrează intens la sala și la această vârstă și este extrem de apreciat pe rețelele de socializare pentru determinarea sa. Urmărit de 5 milioane de admiratori Instagram, Van Damme posteză adesea imagini de la antrenamentele sale.

JCVD este cunoscut și pentru șpagatul pe care l-a făcut între două camioane aflate în mișcare și pe care îl făcea în mai toate filmele sale.

La fel ca mulți actori de la Hollywood, Van Damme are acum mult mai mult timp liber, din moment ce industria entertainmentului a luat o pauză din cauza pandemiei de coronavirus.

Actorul belgian a fost căsătorit de 5 ori și are 3 copii cu două dintre fostele neveste. În prezent este divorțat.

Urmăriți Impact.ro și pe