Imagini traumatizante. Ce sunt obligaţi să facă soldaţii din Coreea de Nord pentru a-l mulţumi pe Kim Jong Un

Stan Filon 14.10.2021, 11:19
Imagini traumatizante. Ce sunt obligaţi să facă soldaţii din Coreea de Nord pentru a-l mulţumi pe Kim Jong Un

Soldații din Coreea de Nord au făcut o demonstrație de forță în fața liderului lor suprem, Kim Jong Un. Aceștia s-au întrecut în demonstrații de forță în timpul cărora au spart pur și simplu cu capul plăci de beton, spre satisfacția președintelui nord-coreean, care i-a aplaudat frenetic.

Imagini traumatizante cu militari din Coreea de Nord care sparg plăci de beton cu capul pentru a-l mulțumi pe Kim Jong Un

Kim Jong Un a transmis un mesaj puternic întregii lumi, după o demonstrație a forțelor militare nord-coreene. Soldații par rupți din filme de acțiune și nu se dau în lături de la nimic. Aceștia au fost filmați în timp ce sparg cu mâinile goale plăci de beton, îndoaie bucăți de metal și chiar rup lanțuri cu pumnii goi.

Imaginile s-au viralizat și au ajuns în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, iar Kim Jong Un a spus că trebuie să arate dușmanilor că soldații lor au ”pumnii de fier pentru a proteja pacea țării”. Militarii s-au întrecut în probe extreme, sub privirile încântate ale liderului suprem Kim Jong Un. Filmarea începe cu un soldat nord-coreean care sparge din săritură mai multe plăci de beton fixate pe un cadru și asigurate, din spate, de mai mulți colegi de-ai săi. Un alt soldat sparge cu capul plăcile, în timp ce Kim Jong Un dă din cap satisfăcut de demonstrația acestora. Plăcile din beton se fac praf sub loviturile militarilor nord-coreeni, însă compoziția plăcilor respective nu a putut fi probată de experți dacă sunt sau nu chiar din beton.

Soldați loviți cu barosul peste mâini

Pe lângă distrugerea cărămizilor și a țiglelor, soldații au fost nevoiți să mai demonstreze că dau dovadă de o rezistență ieșită din coman. Aceștia au fost întinși ca niște fachiri pe cioburi de sticlă și cuie de fier, în timp ce plăci de beton erau sparte pe corpul lor. Un alt soldat este lovit fără milă de colegii săi cu șipci din lemn. Unele s-au rupt în urma impactului, iar altele au rămas întregi.

O altă imagine șocantă arată mai mulți militari care pun mâna peste mai multe țigle, iar un camarad îi lovește peste mână direct cu un baros, iar plăcile aflate sub mâna lor se fac țăndări. În materialul video mai pot fi văzuți bărbați îndoind tije de fier cu gâtul și rupând lanțuri cu mâinile goale.