Imagini surprinzătoare cu Alexandru Arșinel! La 81 de ani, îndrăgitul actor vinde roșii în piață

Mirabela Vasile 08.09.2020, 16:29
Imagini surprinzătoare cu Alexandru Arșinel! La 81 de ani, îndrăgitul actor vinde roșii în piață

Alexandru Arșinel este cunoscut pentru modestia de care dă dovadă și mereu vin dovezi care să probeze acest fapt. La vârsta de 81 de ani, cu diabet zaharat, dar și cu un transplant de rinichi, marele actor a fost surprins cum vindea roșii și ardei la piața din Cotroceni. Arșinel își ajută astfel fiul care are o afacere în domeniul agricol.

Alexandru Arșinel, la vândut de legume în Piața Cotroceni, pentru a-și ajuta fiul

„Îmi place să fac asta pentru că îmi place să fiu printre oameni, să-i văd cum se uită la produse, cum negociază… Legumele sunt excelente, eu toată vara numai de la fiul meu am mâncat. Îmi aducea prospături cu lădiţele la Sinaia, acolo unde am stat izolat cu soţia mea. Am avut noroc că s-a apucat de treaba asta pe care o face cu o pasiune extraordinară şi toată vara am profitat de producţia lui. Am mâncat bio, dar m-am şi îngrăşat «bio» în izolare. Nu mult, 2-3 kg”, a declarat Alexandru Arşinel, pentru Click.

Alexandru Arșinel, surprins la piață
Alexandru Arșinel, surprins la piață – Sursa foto: Clik.ro

Cristian Arșinel, fiul marelui actor, a absolvit Dreptul, dar și ASE, însă nu a urmat vreo carieră în aceste domenii și s-a dedicat unei pasiuni mai vechi unde a devenit specialist în grădinărit. Cristian și-a făcut un solar pe un teren din apropierea Bucureştiului, iar cu afacerea lui reușise anul trecut să ajungă și în supermarketuri, unde vindea roşii şi ardei la caserolă.

„Am terminat de plantat ardeiul gras şi cel iute. Mai urmează peste două săptămâni gogoşarii şi vinetele. În supermarketuri, roşiile cherry vor fi la 20 lei/kg şi va fi un mix de mai multe soiuri”, povestea în vara anului trecut Cristian Arşinel.

Martorii spun că actorul a descărcat mai multe lădițe cu legume și a stat aproximativ o oră la tarabă. Acesta era îmbrăcat modest și a stat tot timpul cu masca de protecție pe față.

Ce venituri are marele actor

Alexandru Arșinel nu duce lipsa de bani și ar primi în fiecare lună bani de la stat care să îi asigure mai mult decât un trai decent. Potrivit documentelor oficiale, în anul 2019, Alexandru Arșinel a primit pensie de revoluționar de 33.720 de lei, iar pe lângă asta a luat 73.512 lei pensie normală, evident, pe an.

Alexandru Arșinel mai primește și 74.772 de lei indemnizație de merit din partea Ministerului Culturii, precum și 10.800 de lei pentru că are grijă de nevasta care suferă un handicap de gradul doi.

Atfel, în anul 2019 actorul încasa 107.232 lei, adică 8.936 de lei pe lună

Urmăriți Impact.ro și pe