Doliu în familia lui Alexandru Arșinel. E prima vedetă din România afectată de pandemie

Momente de doliu, în familia lui Alexandru Arșinel. Renumitul actor a fost afectat de pandemia care lovește la momentul actual România. Până la ora actuală au fost închise mai multe spitale din țară. Există, totodată, și un număr tot mai mare de medici infectați cu noul virus.

Doliu în familia lui Alexandru Arșinel. E prima vedetă din România afectată de pandemie

Familia lui Alexandru Arșinel este în doliu, după ce s-a aflat că una dintre victimele care a decedat era ruda actorului. Aceasta se numea Mariana Chetraru și a fost victima cu numărul 11, în pandemia izbucnită și în țara noastră. Victima virusului extrem de molipsitor s-a stins la Iași, fiind transportată acolo de la Suceava. Soțul femeii, Constantin Chetraru, este vărul lui Alexandru Arșinel, născut în Dolhasca, în apropiere de Suceava.

Doliu în familia lui Alexandru Arșinel. E prima vedetă din România afectată de pandemie

Pandemia resimțită la nivelul țării, din pricina infectărilor, îl afectează în mod direct și pe Alexandru Arșinel

Până la ora actuală au fost confirmate 906 de cazuri de îmbolnăvire, dintre care 8 pacienți în stare gravă, din 18 persoane internate pe secțiile de Terapie Intensivă. Victima din Suceava, de 64 de ani, care a fost transportată la Iași, făcea parte din familia actorului. Potrivit celor de la ciao.ro, femeia mai avea câteva boli asociate, care au dus la complicații în urma contractării noului virus. Mai mult,

„În cazul 11, este vorba de o femeie, 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai”, au transmis cei de la Grupului de Comunicare Srategică.

În momentul de față, pe 25 martie 2020, există 13 victime confirmate din pricina epidemiei. Ultima este o pacientă de 72 de ani, transferată din județul Caraș-Severin, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara. A fost dusă transportată de urgență în seara de marți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI