Imagini şocante. 130 de maşini avariate şi şase persoane decedate găsite în mormanele de fiare în urma unui accident groaznic

Nicu Stan, Mihai Roșoiu 12.02.2021, 13:19

Imagini şocante. 130 de maşini avariate şi şase persoane decedate găsite în mormanele de fiare în urma unui accident groaznic. Unde a avut loc tragedia, citiți în artiucolul de mai jos.

Carambol cu 130 de autovehicule implicate. Șase oameni au fost găsiți morți între fiarele contorsionate

Sunt imagini șocante după ce șase oameni au murit și 130 de mașini au fost avariate într-un groaznic accident rutier.

Tragedia s-a petrecut pe o autostradă din Texas, SUA, din cauza poleiului, care a făcut imposibilă frânarea atâtor autoturisme.

Șoferii și pasagerii implicați în carambol riscau să înghețe de frig

În carambol au fost implicate tiruri, dube, mașini mici. Toate vehiculele au sfârșit unele peste altele. Când au ajuns la fața locului, polițiștii și pompierii au găsit mormane de fiare care s-au întins pe un kilometru și jumătate.

Mulți dintre pasagerii mașinilor implicate în carambol nu s-au mai putut da jos din mașinile avariate astfel că au avut nevoie să fie descarcerați. Răniții au fost transportanți la spital, iar ceilalți au fost preluați de autobuze și transportați la căldură, întrucât riscau să înghețe din cauza temperaturilor scăzute.

O asistentă a ieșit dintre fiarele contorsionate ael mașinii și s-a dus la muncă

De asemenea, o asistentă care se afla într-una dintre mașinile implicate în accident a povestit presei că a ieșit dintre fiarele contorsionate și a reușit să se prezinte la muncă.

Pe de altă parte, șoferii din România ar trebui să aibă grijă zilele următoare, întrucât vor întâlni drumuri înghețate și în România. Meteorologii Adiministrației Naționale de Meteorologie au anunțat că iarna își va intra în drepturi pentru câteva zile. Astfel, în această perioadă se vor înregistra temperaturi cu mult sub pragul de îngheț ceea ce va duce automat la drumuri cu polei.

Vremea se strică în România

Schimbările vremii sunt bruște pentru cele două zile de weekend mult așteptate de oameni în toate zonele României. Temperaturile urmează să coboare până la -13 grade Celsius, cele mai scăzute tempearturi fiind în vestul, nordul, nord-vestul și centrul țării.

Treptat vor predomina ninsorile la început în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și zonele montane, apoi și în Dobrogea și cea mai mare parte a Munteniei și se va depune strat de zăpadă, pe alocuri consistent. Local se va semnala polei sau ghețuș.

Vântul va visoli zăpada

Vântul va avea intensificări în toată țara, amplificând senzația de frig, cu viteze de 55…65 km/h și temporar peste 70…80 km/h, mai ales în sud-vest, centru, est și sud-est. La munte vântul va sufla tare, cu rafale de peste 70…90 km/h, iar îndeosebi în zona înaltă vor depăși 100…120 km/h.

Temporar ninsorile vor fi viscolite, iar zăpada spulberată. Vremea se va menține deosebit de rece și pe parcursul săptămânii viitoare, local geroasă mai ales pe timpul nopților și dimineților, iar vântul va mai avea intensificări”, a transmis ANM.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe