Imagini rare cu Simona Halep în adolescență. Cum arăta marea tenismenă înainte de operația de micșorare a bustului

Ionuț Vieru 29.01.2024, 11:57

Fără dar și poate, Simona Halep este una dintre cele mai iubite sportive, atât în România, cât și la nivel internațional. A muncit zilnic încă de mică pentru visul ei pentru a ajunge în acest punct al carierei, chiar dacă trece printr-o situație mai dificilă în prezent.

Cum arăta Simona Halep în adolescență

Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din istoria României. Mulți spun că ar fi cea mai bună, de fapt. Născută pe data de 27 septembrie 1991, sportiva a reușit să atingă prima poziție în clasamentul mondial WTA de două ori, în 2017, respectiv 2019.

Cu toții știm că performanța nu vine fără multă muncă și disciplină. Prima poziție în clasamentul WTA a ocupat-o timp de 64 de săptămâni. Având în vedere acest lucru, Simona este a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului.

Sportiva de renume își aduce aminte cu drag de copilărie. A studiat la Școala Gimnazială Nr. 30 din orașul ei natal, Constanța. Tatăl ei a fost jucător de fotbal, însă ea a ales tenisul.

A început să joace la vârsta de doar 4 ani, antrenorul ei fiind Ion Stan. La vârsta de 6 ani deja practica acest sport zilnic, iar la 16 ani s-a mutat în Capitală pentru a-și urma visul.

Citește și: Ce studii are Simona Halep? Ce medie a obținut la BAC și ce facultate a terminat?

Simona Halep în liceu
Simona Halep în liceu

Simona Halep, un elev model

Mariana Chirilă a fost una dintre profesoarele Simonei. Aceasta își amintește că jucătoarea de tenis a fost mereu un elev conștiincios și nu rămânea niciodată în urmă cu lecțiile, chiar dacă tot timpul era plecată în cantonamente, iar tenisul îi „mânca” o mare parte din timp.

„Poate nu vă vine să credeți, dar niciodată nu rămânea în urmă cu lecțiile, deși era mult timp plecată în cantonamente, la concursuri și era ocupată cu antrenamentele. Își suna colegii și lua temele și când venea la ore, era cu totul la zi.

Cel mai mult îi plăcea matematica. Învăța de plăcere și prindea foarte repede informațiile, făcea legături logice rapid, stătea foarte bine la acest capitol. Îl plăceau și orele de limba română, dar la matematică era mai activă”, a declarat cadrul didactic, potrivit Click.

Aneta Dragnea, profesoara de religie a Simonei, a declarat, pentru aceeași sursă, că „Era cuminte, uneori poate prea cuminte pentru un copil la acea vârstă, dar ea de mică își consuma toată energia concentrându-se la tenis”.

Citește și: Simona Halep a spus adevărul despre revenirea în tenis: ‘Să ne bucurăm de rezultate, dacă voi mai fi capabilă’

Urmăriți Impact.ro și pe