Imagini înduioșătoare cu fiica lui Maradona, care a izbucnit în lacrimi pe stadion. Momentul a emoționat pe toată lumea VIDEO

Marian Cărăvan 30.11.2020, 15:13
Imagini înduioșătoare cu fiica lui Maradona, care a izbucnit în lacrimi pe stadion. Momentul a emoționat pe toată lumea VIDEO

Argentina continuă să-l plângă pe Diego Maradona. Legendei fotbalului argentinian i se aduc omagii pe stadioanele lumii. Un asemenea moment în înduioșat-o pe Dalma Maradona. Fiica cea mare a lui Diego Maradona a izbucnit în lacrimi pe stadion.

Fiica lui Maradona a izbucnit în lacrimi pe stadion

De la moartea lui Maradona, evenimentele s-au succedat cu repeziciune. Un moment aparte a avut loc în Argentina, înaintea derby-ului dintre Boca Juniors și Newell’s Old Boys, fostele echipe ale lui Diego Maradona.

Înainte de lovitura de start, jucătorii de la Boca s-au îndreptat spre tribuna oficială, acolo unde se afla Dalma, fiica cea mare a lui Diego Armando Maradona. Extrem de emoţionată, în momentul în care a văzut gestul fotbaliştilor, Dalma le-a mulţumit, în mod repetat, după care, brusc, a izbucnit în lacrimi, fiind copleşită de emoţii. În Argentina, meciurile se desfășoară fără spectatori, din cauza pandemiei.

Diego Maradona a fost omagiat in toata Argentina
Diego Maradona a fost omagiat in toata Argentina

Mesajul transmis de Dalma Maradona după moartea tatălui său

Dalma Maradona, fiica cea mare a lui Diego Maradona, a postat un mesaj emoționant după moartea celebrului său tată.

„Mereu mi-a fost foarte frică de moartea mea, dar nu astăzi… Pentru că ştiu că va fi momentul în care te voi revedea şi te voi îmbrăţişa din nou! Deja îmi este dor de tine, tată! Voi rezista aici, fără acea parte a inimii mele pe care ai luat-o ieri cu tine!

Te voi iubi şi te voi apăra toată viaţa mea pentru că îți mulţumesc pentru viaţa împărtăşită cu noi! Sunt distrusă, dar voi merge înainte! Aşteaptă-mă acolo. Ne vom vedea, până atunci voi exersa ‘Y como es el’ pentru ca atunci când ne vom vedea să cântăm din nou împreună din toţi rărunchii. De fapt tu cântai frumos şi eu ţipam.

Te iubesc, tata! Te voi iubi şi te voi apăra toată viaţa! Şi dacă nepoata ta vrea să vorbească cu tine prin apel video, ca înainte, voi muri în interior, dar stai liniştit, îi voi povesti exact cine ai fost, cine eşti şi cine vei fi mereu! Şi ea te iubeşte. Mă adun şi nu îmi imaginez cum va fi viaţa mea fără tine… Nu pot…

Dar sunt aici cu cel mai bun soţ din lume şi cu o fiică care mă obligă să merg înainte! Viaţa este scurtă, astfel că ne vom revedea în curând. Îţi aduc margarete pentru a-ţi decora echipamentul şi te rog să te uiţi din nou la mine cu acea iubire care se vede în fotografie! Te iubesc veşnic!”, a transmis Dalma Maradona.

Urmăriți Impact.ro și pe