Așa arată cele trei fiice ale lui Maradona. Însă acestea se războiesc între ele de mulți ani. Care a fost mărul discordiei

Marian Cărăvan 26.11.2020, 18:00

Viața sentimentală complicată a lui Diego Armando Maradona a dat naștere multor controverse. Se știe despre opt copii făcuți cu șapte femei. Starul argentinian a recunoscut doi băieți și trei fete, copii concepuți cu patru femei.

Cine sunt cele trei fiice ale lui Maradona și de ce nu se înțeleg între ele

Numărul urmașilor lui Diego Maradona a tot crescut de-a lungul anilor. Se știe despre existența a opt copii, făcuți cu șapte femei. Oficial, Maradona a recunoscut doi băieți și trei fete, copii concepuți cu patru femei.

Marele fotbalist, decedat miercuri, 25 noiembrie, a fost căsătorit o singură dată, cu Claudia Villafane. Din această căsnicie care a durat 13 ani au rezultat două fete, Giannina (născută pe 16 mai 1989) și Dalma (2 aprilie 1987). Giannina l-a și făcut bunic pe Diego Maradona, dăruindu-i un nepot. Cele două fete sunt foarte apropiate de mama lor și au amintiri frumoase de familie.

Maradona a avut o relație și cu Valeria Sabalain, în urma căreia s-a născut Jana. Acum în vârstă de 23 de ani, Jana și-a cunoscut celebrul tată abia acum șase ani. De aici a început războiul între fetele lui Maradona. Mezina a găsit calea spre inima tatălui ei, iar asta nu a fost deloc pe placul fetelor mai mari, Dalma și Giannina. Conflictul a continuat chiar și când Diego trecea prin momente de cumpănă, la clinica unde a fost oprat pe creier. Acolo, spun martorii, între Dalma și Jana s-a iscat o ceartă. Rămâne de văzut dacă moartea lui Diego Maradona le va apropia pe fiicele sale sau le va despărți definitiv.

Giannina, Dalma si Jana sunt cele trei fiice ale lui Diego Maradona
Giannina, Dalma si Jana sunt cele trei fiice ale lui Diego Maradona

25 noiembrie, ziua în care „Dumnezeu a murit”

25 noiembrie este ziua în care, așa cum spun francezii de la L’Equipe, „Dumnezeu a murit”, dar amintirile, golurile și meciurile sale vor dăinui veșnic în amintirile celor care l-au iubit, fie că l-au cunoscut sau nu.

În onoarea sa, președintele Argentinei, Alberto Fernandez, a decretat trei zile de doliu național.

Președintele Argentinei și-a exprimat recunoştinţa faţă de tot ce a făcut Diego Maradona pentru ţara sa de-a lungul anilor şi pentru „fericirea″ pe care acesta a adus-o în inimile argentinienilor.

„Ne-ai dus în vârful lumii. Ne-ai făcut extrem de fericiţi. Ai fost cel mai bun. Mulţumesc că ai existat, Diego. Ne va fi dor de tine toată viaţa”, a scris Alberto Fernandez, care a publicat şi o fotografie în care se îmbrăţişează cu fostul fotbalist”, a scris Alberto Fernandez pe contul de Twitter.

Diego Maradona a murit miercuri, 25 noiembrie. Aici puteți afla detalii despre cauza decesului marelui fotbalist.

Urmăriți Impact.ro și pe