Imagini din vestiar cu jucătoarea de tenis Aryna Sabalenka au ajuns pe internet! ”Un moment intim”

Stan Filon 11.09.2023, 10:30
Imagini din vestiar cu jucătoarea de tenis Aryna Sabalenka au ajuns pe internet! ”Un moment intim”

Imagini din vestiar cu jucătoarea de tenis Aryna Sabalenka au ajuns pe internet, iar fanii săi sunt supărați foc! Mulți spun că aceste imagini nu ar fi trebuit să fie postate online, deoarece este un moment intim. S-a întâmplat imediat după ce sportiva din Belarus a pierdut finala US Open.

Imagini din vestiar cu jucătoarea de tenis Aryna Sabalenka au ajuns pe internet

Aryna Sabalenka (25 de ani) a pierdut finala US Open 2023, după ce a fost învinsă în 3 seturi, scor 6-2, 3-6, 2-6, de Coco Gauff (19 ani). Chiar dacă din 11 septembrie Aryna Sabalenka a devenit noul lider mondial, finala pierdută de la US Open a marcat-o profund.

Sportiva din Belarus nu a lăsat însă să i se vadă frustrarea pe teren, la ceremonia de premiere, însă a cedat nervos la vestiare. A așteptat să fie singură pentru a se descătușa. Și-a vărsat amarul pe o rachetă de tenis. Imediat cum a ajuns la vestiar, sportiva din belarus a scos o rachetă de tenis pe care a lovit-o puternic de pământ, până a rupt-o. Calmă, a dus racheta la coșul de gunoi. Citește și Aryna Sabalenka a făcut show la US Open. Și-a înjurat staff-ul și a rupt o rachetă

Sportiva din Belarus s-a dezlănțuit la vestiar

Ei bine, imaginile din vestiar au ajuns pe internet și s-a creat o adevărată dezbatere. Foarte mulți fani ai sportului spun că aceste imagini nu ar fi trebuit să fie distribuite online, deoarece sportiva era singură în vestiar și a fost, de fapt, un moment intim.

„Această filmare nu ar fi trebuit niciodată să fie făcută publică. Un moment intim, într-un vestiar în care nu mai era nimeni, după dezamăgirea de a pierde o finală de Grand Slam”, a scris Judy Murray, mama lui Andy Murray, pe o platformă socială.

Mulți specialiști, dar și simpli suporteri s-au situat de partea sportivei din Belarus, căreia i-au înțeles ieșirea necontrolată, scriu jurnaliștii de la tennismajors.com. Aryna Sabalenka a explicat, după finala pierdută cu Cori Gauff, ce s-a întâmplat după ce s-a impus în primul set. A vorbit despre emoții. Citește și Irina Begu, victorie superbă la Miami. Jucătoarea din România a învins-o în două seturi pe Arina Sabalenka, principala favorită a turneului

”Încă mă lupt eu cu mine”

„În primul set, mi-am gestionat bine emoţiile. M-am concentrat asupra mea, nu asupra publicului sau a adversarei mele. Dar în setul al doilea, am început să mă gândesc prea mult şi mi-am pierdut treptat puterea. Apoi, ea a început să se mişte mai bine. Iar eu am ratat multe lovituri uşoare. Vestea bună a fost că am fost eu împotriva mea. Vestea proastă este că încă mă lupt eu cu mine”, a spus Sabalenka.

Deşi a pierdut finala US Open 2023, începând de luni, Sabalenka va fi numărul 1 WTA: „Probabil de aceea nu sunt prea deprimată în acest moment. Voi fi, asta e sigur. Sunt foarte mândră de mine, pentru că toţi aceşti ani de muncă grea mi-au permis să devin numărul 1 în lume. Dar, pentru mine, este vorba de a termina anul ca număr 1 mondial, nu de a deveni numărul 1 mondial şi apoi să ajung pe locul 2 în săptămâna următoare. De aceea, rămân pozitivă şi motivată”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...