Imagini de ultimă oră cu Elena Ionescu. Ce s-a întâmplat după finală

Madlen Moraru 31.05.2020, 14:49
Imagini de ultimă oră cu Elena Ionescu. Ce s-a întâmplat după finală

Elena Ionescu a devenit marea câștigătoare a emisiunii Survivor România. Primul sezon al show-ului de pe Kanal D a avut-o ca învingătoare pe cunoscuta interpretă. De asemenea, bruneta le-a dezvăluit tuturor ce face chiar din a doua zi de când s-a aflat că a intrat și în posesia unei mari sume de bani.

Imagini de ultimă oră cu Elena Ionescu

Imagini de ultimă oră cu Elena Ionescu. Ce s-a întâmplat după finală
Elena Ionescu le-a dezvăluit fanilor că se află în vacanță la munte, după ce s-a aflat că a câștigat finala Survivor

Momentele au fost cât se poate de tensionate pentru telespectatori, în seara de sâmbătă, când a fost difuzată finala emisiunii Survivor. Dintre cei patru finaliști, fosta membră a trupei Mandinga a fost cea care a dat dovadă de cea mai multă forță, atât fizică, dar și mentală. Artista a trecut cu brio prin toate probele, deși condițiile au fost de multe ori aprige. De aceea, a decis să se relaxeze și să își ia o vacanță. Elena Ionescu a anunțat toate acestea chiar duminică dimineață, prin intermediul contului ei de Instagram. Vedeta s-a filmat când era în mașină și se îndrepta spre locul ales, și anume o stațiune montană.

Ce s-a întâmplat după marea finală de la Survivor

Elena Ionescu le-a dezvăluit fanilor pe Instastory că se află în drum spre munte, unde s-a întâlnit cu colegii din emisiunea Survivor. În mod surprinzător, aceștia au venit pentru reuniunea inedită, odată ce a fost difuzat ultimul episod al show-ului. Cu o zi în urmă, artista le-a dat fanilor de bănuit că ar putea deveni marea câștigătoare. Artista a postat pe Facebook un mesaj cât se poate de clar, prin care le-a mulțumit tuturor pentru susținere în cadrul primului sezon Survivor. Marele trofeu i-a adus în conturi și un premiu cât se poate de însemnat, reprezentat de suma de 250.000 de lei. În cadrul idilic de la munte, artista s-a întâlnit cu colegii ei de emisiune, fiind surprinsă alături de Emanuel, Andi, dar și cu fetele.

„Ce frumos e in libertate! Va iubesc si va multumesc pentru toate mesajele voastre. O sa revin cand imi revin din starea asta si o sa va raspund tuturor asa cum meritati. Datorita voua sunt atat de fericita, voi ati contribuit la toata schimbarea din viata mea! Va multumesc si va iubesc! Sunt cel mai norocos om in viata!”, a transmis Elena Ionescu, duminică, pe Instagram.

„Ce frumos arata! Ma cheama verdeata asta. Daca nu ma duc in jungla, ma duc la aer curat, la munte, frumos. Sa ne relaxam, ca meritam!”, a mai continuat solista.

Urmăriți Impact.ro și pe