Ce mesaj a transmis Elena Ionescu înainte de marea finală Survivor. Fanii cred că ea va câștiga

Madlen Moraru 30.05.2020, 17:11
Ce mesaj a transmis Elena Ionescu înainte de marea finală Survivor. Fanii cred că ea va câștiga

Elena Ionescu a transmis un mesaj surprinzător, chiar înainte de marea finală Survivor. Emisiunea urmează să fie transmisă pe Kanal D și bruneta a făcut o dezvăluire neașteptată. Mulți dintre fanii acestui show susțin că fosta componentă a trupei Mandinga este marea câștigătoare de la Survivor România.

Ce mesaj a transmis Elena Ionescu înainte de marea finală Survivor

Elena ex-Mandinga a transmis un mesaj pe care fanii emisiunii Survivor l-au considerat foarte important. Cu doar câteva ore înainte de transmiterea finalei de pe Kanal D, artista le-a dat un indiciu prietenilor din mediul virtual, în legătură cu marele câștigător. Ediția finală din emisiunea care i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură, timp de patru luni, se difuzează sâmbătă, pe 30 mai, de la ora 20:00.

Cei din public au urmărit cu foarte mult interes acest show plin cu momente de adrenalină, ce a ajuns la final. În momentul actual există patru finaliști, printre care și cunoscuta brunetă. În această dimineață, Elena Ionescu a făcut public un mesaj în mediul online. Alături de o fotografie ce o înfățișa la piscină, vedeta le-a dat de gândit intenauților, prin rândurile făcute publice.

„Bună dimineața! Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele voastre! Contează enorm pentru mine când văd susținerea voastră necondiționată! Astăzi este ziua cea mare și am mare încredere în voi, știu că voi veți face cea mai bună alegere și Survivor România va fi cel care va merita cu adevărat! Cel mai bun să câștige!”, a transmis Elena Ionescu, pe Facebook.

Ce mesaj a transmis Elena Ionescu înainte de marea finală Survivor. Fanii cred că ea va câștiga
Elena Ionescu a transmis un mesaj neașteptat chiar înainte de marea finală Survivor

Fanii cred că artista va câștiga

Inițial în competiția transmisă de Kanal D au existat 29 de concurenți, dar în momentul de față mai sunt doar patru finaliști. Este vorba despre Lola Crudu, Emanuel Neagu, Iancu Sterp și Elena Ionescu. Câștigătorul ediției din 2020 de la Survivor România va pleca acasă cu marele premiu de 250.000 de lei. Competiția a fost încă de la început foarte strânsă și s-a desfășurat în jungla din Republica Dominicană.

Urmăriți Impact.ro și pe