Câți bani a câștigat Elena Ionescu, după ce a ieșit pe primul loc al concursului Survivor România, transmis de Kanal D

Daria Petrescu 31.05.2020, 10:01
Câți bani a câștigat Elena Ionescu, după ce a ieșit pe primul loc al concursului Survivor România, transmis de Kanal D

Elena Ionescu este marea câștigătoare Survivor România. Artista a reușit să convingă publicul că merită trofeul și banii. Astfel că, aceasta a primit sâmbătă seara, cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Cei patru concurenti care au ajuns in finala Survivor Romania au fost Elena Ionescu, Lola, Emanuel Neagu și Iancu Sterp

Câți bani a câștigat Elena Ionescu

Telespectatorii au decis, prin vot, în direct, cine a meritat să câștige această competiție, cine este concurentul care a cucerit inima celor de acasa și a dovedit că este demn de titlul de Survivor Romania. Castigatorul Survivor Romania a primit marele trofeu. Elena Ionescu primește si premiul în valoare de 250.000 de lei.

Elena Ionescu este o prezenţă foarte cunoscută în showbiz pentru că a intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă. Artista avea doar șase ani când a pășit prima dată pe o scenă.  Între timp a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale, de unde s-a întors cu multe premii.

Elena Ionescu vine după o perioadă foarte tulbure în ceea ce priveşte viaţa privată. La sfârşitul verii anului trecut, Elena şi soţul ei au decis să divorţeze. Cei doi s-au separat la un an de când au devenit părinţi şi la mai puţin de doi ani de la nuntă.

Elena Ionescu a divorțat de soțil ei, la un an de la nuntă
Elena Ionescu a divorțat de soțil ei, la un an de la nuntă

Interpreta  este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școală Populară de Artă, Secția Canto și Teatru.  În 2006 devenea, pentru zece ani, vocea formației Mandinga.

După despărțirea de trupa Mandinga, Elena Ionescu și-a continuat cu succes carieră muzicală, impresionandu-și fanii cu piese precum „Pasiune’, în colaborare cu Puya și Vescan, „Spune-i’, în colaborare cu Mahia Beldo sau „Ce e dragostea’, recent lansată.

„Curiozitatea, o anumită doză de teribilism și dorința de a-mi testa limitele m-au determinat să întru în această încercare. Sunt optimistă și abia aștept să văd ce îmi rezervă viitorul în Republica Dominicană’, a declarat Elena Ionescu despre experienţa Survivor România 2020.

Survivor România a ajuns la final

Patru luni, Survivor România a ținut cu inima la gură milioane de telespectatori, cu situații de viață la limita. Concurenții au evoluat pe traseele din Republica Dominicană, iar show-ul  se apropie de bătălia finală.

Tensiunile au fost  extrem de puternice în concurs. Concurenții au dat totul pe trasee pentru a intră în posesia mult ravnitului trofeu “Survivor România” și a premiului în valoare de 250.000 de lei. Toți concurenții au trecut printr-o serie de încercări. Acest lucru, departe de toți cei dragi, de confortul casei, în condiții extrem de dificile.

 

Urmăriți Impact.ro și pe