Imagini de colecție cu Adriana Iliescu în tinerețe. Cum arăta mama Elizei la doar 20 de ani

Andreea Bisinicu 12.02.2024, 12:30

Adriana Iliescu nu are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute figuri publice ale României. Fosta profesoară de limba și literatura română a devenit o celebritate autohtonă, atunci când, în 2005, a adus pe lume o fetiță la aproape 67 de ani, devenind cea mai bătrână mamă din România. Puțini sunt cei care știu cum arăta mama Elizei la vârsta de 20 de ani.

Cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe

În 2005, Adriana Iliescu i-a uimit pe toți atunci când a decis să aducă pe lume primul ei copil, la vârsta de 66 de ani, intrând, astfel, în Cartea Recordurilor drept ”cea mai bătrână mamă din lume”.

Deși foarte multe persoane s-au arătat sceptice, sfătuind-o să nu dea naștere unui copil la o vârstă atât de înaintată, fostul profesor universitar nu a plecat urechea la comentariile celor răuvoitori și a reușit, într-un final, să-și îndeplinească visul de a deveni mamă.

Anii au trecut, iar acum micuța Eliza a devenit o domnișoară în toată regula, extrem de educată, carismatică și inteligentă. Are 19 ani și este studentă la două facultăți, respectiv Facultatea de Litere și Facultatea de Științe Umane din București.

Ajunsă la vârsta de 85 de ani, puțini sunt cei care știu cum arăta Adriana Iliescu. Potrivit unor imagini distribuite în mediul online, internauții au observat faptul că mama Elizei era de o frumusețe răpitoare în tinerețe, pe vremea când avea doar 20 de ani.

Trăsăturile gingașe, pielea albă, fină, ochii mari, privirea seducătoare și buzele cărnoase erau doar câteva dintre atuurile fizice evidente ale Adrianei Iliescu, trăsături care, cu siguranță, au atras simpatia și admirația din partea domnilor, la acea vreme.

Citește și Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, spune că nu are o situație prea bună cu banii. Ce mesaj are pentru urmăritori, la 85 de ani. EXCLUSIV

Adriana Iliescu, în tinerețe
Adriana Iliescu, în tinerețe

Adriana Iliescu a pierdut o sarcină la 20 de ani

Fostul profesor universitar și-a îndeplinit visul de a devenit părinte la 66 de ani, după ce, timp de mai bine de patru decenii, nu a putut să aibă copii.

Puțini sunt cei care știu faptul că, în tinerețe, Adriana Iliescu a pierdut o sarcină, iar viața ei avea să se schimbe pentru totdeauna.

Femeie de carieră, Adriana Iliescu și-a pus mereu interesele profesionale pe primul loc, motiv pentru care căsnicia sa nu a durat mult timp, vedeta fiind părăsită de soțul ei, la doar câțiva ani de la nuntă.

Când a rămas gravidă, fosta profesoară a fost extrem de entuziasmată de ideea de a fi mamă, însă medicii au anunțat-o că pruncul ar putea avea malformații grave, moment în care Adriana Iliescu a luat decizia de a întrerupe sarcina.

Vezi și Ce pensie încasează lunar Adriana Iliescu. Mulți nu se așteptau la această sumă (Exclusiv)

Urmăriți Impact.ro și pe